Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Άνετη νίκη για Ντιναμό, κοιτάει τώρα Παναθηναϊκό!!

Ένα ακόμη σημαντικό «τρίποντο» πήρε στο ρωσικό πρωτάθλημα η προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού, Ντιναμό Μόσχας, η οποία επικράτησε της Τέρεκ Γκρόζνι και έφτασε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Άνετη νίκη για Ντιναμό, κοιτάει τώρα Παναθηναϊκό
Από το πρώτο ημίχρονο κατάφερε η Ντιναμό Μόσχας, προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League, να «καθαρίσει» την αναμέτρηση με την Τέρεκ Γκρόζνι.

Οι Μοσχοβίτες επικράτησαν με 3-0, σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησαν από την αρχή της αναμέτρησης και ευτύχησαν να σκοράρουν στο 26ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι δέχθηκαν ασφυχτική πίεση, η μπάλα πέρασε στα πόδια του Βαλμπουενα, ο οποίος έδωσε στον Κοκόριν και κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Το δεύτερο γκολ για την ομάδα του Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ σημείωσε ο Κέβιν Κουράνι τρία λεπτά αργότερα, πάλι από ασίστ του Γάλλου μεσοεπιθετικού που δείχνει να είναι σε εξαιρετική κατάσταση και αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα προσέξει ο Γιάννης Αναστασίου και οι συνεργάτες του στο «τριφύλλι».

Ο Κουράνι πέτυχε και το τελευταίο τέρμα των γηπεδούχων, αφού ευστόχησε από τα έντεκα βήματα στο 86’ και έτσι οι Μοσχοβίτες έπιασαν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα την ΤΣΣΚΑ (μάλιστα η Ντιναμό έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο από τις υπόλοιπες).

Η ενδεκάδα της Ντιναμό

Γκαμπούλοφ, Σάμπα, Ντάγκλας, Χούμποτσαν, Βαλμπουενά (75’ Ιόνοφ), Ζιρκόφ, Νομπόα, Ντζούτζακ, Γιουσούποφ, Κουράνι (90’ Προυντνίκοφ), Κοκόριν.

Στον πάγκο έμειναν οι Σουνιν, Μπερεζόφσκι, Μανόλεφ, Κοζλόφ, Ρότενμπεργκ, Γιαρμολίτσκι, Ζόμπνιν, Κάτριτς, Τασάεφ, Ντανίκιν.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: