Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Όταν δάκρυσε ο Φέντερερ…!! (video)

Σε λυγμούς ξέσπασε ο Ρότζερ Φέντερερ μετά την κατάκτηση του Davis Cup από την Ελβετία. Standing ovation για τον κορυφαίο τενίστα όλων των εποχών που αποθεώθηκε μετά το 3-0 επί του Γκασκέ.

Όταν δάκρυσε ο Φέντερερ… (video)
Έχει κατακτήσει δεκάδες ατομικούς τίτλους κατά τη διάρκεια της τεράστιας καριέρας του και θεωρείται από τους περισσότερους ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών.

Ακόμη κι αυτός, ο Ρότζερ Φέντερερ δηλαδή, λύγισε και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα χαράς μετά τη νίκη του με 3-0 σετ (6-4, 6-2, 6-2) επί του Γκασκέ. Αυτή η επικράτηση δεν του χάρισε ακόμη ένα grand slam, ούτε θα φουσκώσει κατά πολύ τον τραπεζικό του λογαριασμό. Άλλωστε, από τέτοια είναι χορτασμένος…

Το στοιχείο που έκανε τη διαφορά και ο λόγος της συγκινησιακής φόρτισης του Ελβετού ήταν πως με αυτήν τη νίκη χάρισε την πατρίδα του το Davis Cup και φυσικά την… κορυφή του κόσμου!



Με αυτόν τον τρόπο η Ελβετία έκανε το 3-1 επί της Γαλλίας και συνεπώς δεν πραγματοποιήθηκε ο τελευταίος αγώνας μεταξύ Μονφίς και Βαβρίνκα. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που οι Ελβετοί κατακτούν το τρόπαιο, αφού το 1992 είχαν ηττηθεί στον τελικό από τις ΗΠΑ.






Δείτε τον τελευταίο πόντο:






*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: