Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Από σήμερα στους «8»

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει να κάνει σήμερα η ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει στην Κέρκυρα την ομώνυμη ομάδα. Πώς θα παραταχθεί η «Ένωση».

Από σήμερα στους «8»
Τη νίκη με την οποία θα εξασφαλίσει από σήμερα την παρουσία της στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει η ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κέρκυρα (17:45, OTE Sport 5, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν ένα σκορ πρόκρισης, ώστε ο επαναληπτικός αγώνας – που είναι σε μία εβδομάδα – στο ΟΑΚΑ να αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Τα προβλήματα για τον Τραϊανό Δέλλα είναι αρκετά, αφού εκτός είναι οι Ντ’ Ακόλ, Κορδέρο, Κολοβέτσιος και Φεγιέρ. Επίσης, δεν υπολογίζεται ούτε ο Μπαρμπόσα, ενώ ο Μπρέσεβιτς έχει πρόβλημα εκ νέου στο γόνατο.

Όλα δείχνουν ότι η «Ένωση» θα αγωνιστεί με τους Ανέστη κάτω από τα δοκάρια, ο οποίος θα έχει μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Σαρρής και Πεταυράκης.

Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Τζανετόπουλος και Ανάκογλου, με τους Πλατέλλα και Ντούνη Μ. στα πλάγια.

Ο Μάνταλος θα είναι πίσω από τον Αραβίδη. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ντούνης Π, Γεωργέας, Γροντής, Ρόβας, Σοϊλέδης, Τσεβάς, Μπρέτσεβιτς, Ζόριτς και Γιόχανσον. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: