Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

«Εκδίκηση» με στόχο το… repeat!!


Από τα Πηγάδια ξεκινάει η προσπάθεια του Παναθηναϊκού για να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα και να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρσι στο Κύπελλο.

«Εκδίκηση» με στόχο το… repeat
Ματς χωρίς… αύριο. Έτσι αντιμετωπίζουν στον Παναθηναϊκό τη σημερινή αναμέτρηση με τη Skoda Ξάνθη για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας (15:00, OTE Sport 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι «πράσινοι» θέλουν να πάρουν ρεβάνς για την βαριά ήττα πριν από λίγο καιρό στα Πηγάδια, όπου είχαν ηττηθεί με σκορ 4-2 από τους Ακρίτες, και παράλληλα καλούνται να υπερασπιστούν τον τίτλο του Κυπελλούχου που είχαν κατακτήσει την περσινή σεζόν.

Το «τριφύλλι» ταξίδεψε με αρκετές απουσίες στη Θράκη, αφού εκτός αποστολής έχουν μείνει οι τραυματίες Νίνης, Κουτρουμπής και Μπούι, ενώ για αγωνιστούν λόγους δεν υπολογίζονται σήμερα οι Μπαϊράμι και Σπυρόπουλος.

Ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Κοτσόλη, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπούρμπο, Τριανταφυλλόπουλο, Σίλντενφελντ και Νάνο.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Μέντες, με τους Ζέκα και Λαγό στα πλάγια.

Ο Ντίνας αναμένεται να αναλάβει οργανωτικό ρόλο πίσω από τους Κλωναρίδη και Καρέλη (ή Μπεργκ). Την αποστολή συμπληρώνουν οι Στιλ, Κότσαρης, Χουχούμης, Δώνης, Πράνιτς και Ατζαγκούν.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: