Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Κάνει τα… κονέ της η ΑΕΚ!

Συζητήσεις με μία από τις κορυφαίες εταιρείες μάνατζερ της Νότιας Αμερικής έχει η ΑΕΚ. Ποια είναι η «Elenko Sports» που μιλάει με τους ιθύνοντες του συλλόγου και τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Κάνει τα… κονέ της η ΑΕΚ
Στην Αθήνα βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες εκπρόσωποι της «Elenko Sports», η οποία είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες μάνατζερ στη Νότια Αμερική, με βάση τη Βραζιλία.

Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», η πρώτη επαφή έγινε στο πρόσφατο ταξίδι του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στη χώρα του καφέ, όπου οι άνθρωποι της συγκεκριμένης εταιρείας ενημερώθηκαν για όλα τα θέματα από τον τεχνικό διευθυντή της «Ένωσης».

Τότε ο Σέρβος παράγοντας είχε παρακολουθήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές που εκπροσωπούνται από το παραπάνω γραφείο αντζέντηδων, το οποίο έχει άκρες εντός και εκτός Βραζιλίας με πολλές ομάδες στο πελατολόγιό της.

Αυτές οι επαφές έχουν ως στόχο η «Ένωση» να εκμεταλλευτεί στο άκρο τέτοιου είδους διασυνδέσεις και να έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα κάνουν ξανά πρωταθλήτρια την ομάδα και θα δημιουργήσουν έναν ανταγωνιστικό σύλλογο στην Ευρώπη.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: