Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Ευχαριστήρια επιστολή από τα Παιδικά Χωριά SOS!!

Ευχαριστήρια επιστολή έστειλαν τα Παιδικά Χωριά SOS στην ΚΑΕ Άρης, σχετικά με την προσφορά των «Κιτρινόμαυρων» στο σύλλογο.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
Οι φανέλες των ομάδων που πήραν μέρος στο πρώτο «Nick Galis Cup», τις οποίες πρόσφερε η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. προς δημοπράτηση για την ενίσχυση του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου, μέσω του Charity Idols, διατέθηκαν και απέφεραν κέρδος 526 ευρώ. Τα Παιδικά Χωριά SOS έστειλαν την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή στην ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε.:
«Αγαπητοί μας,
Παρακαλούμε δεχτείτε τις πιο θερμές ευχαριστίες του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας για την πρωτοβουλία σας να διαθέσετε 4 φανέλες από τη διοργάνωση του πρώτου «Nick Galis Cup» προς δημοπράτηση μέσω της πλατφόρμας του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Charity Idols, από την οποία συγκεντρώθηκε το ποσό των 526 ευρώ, για την ενίσχυση του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου.
Η ανθρωπιστική διάθεση και η ευαισθησία που επιδεικνύετε, είναι για μας πολύτιμος αρωγός, για τη συνέχιση του έργου μας.
Όσο θα υπάρχουν φίλοι, όπως εσείς, που βρίσκονται στο πλευρό των Παιδικών Χωριών SOS, είναι σίγουρο ότι θα μπορούμε να προσφέρουμε αγάπη, ασφάλεια και οικογενειακή ζεστασιά σε κάθε παιδί που είχε την ατυχία να τα στερηθεί κάποια στιγμή της ζωής του.
Για άλλη μία φορά σας ευχαριστούμε θερμά και σας ευχόμαστε η νέα χρονιά να είναι γεμάτη υγεία και κάθε ευτυχία.
Με εκτίμηση
Για τα Παιδικά ΧωριάSOSΕλλάδας
Έλσα Σταθοπούλου
ΔιευθύντριαMarketing & Εύρεσης Πόρων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: