Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Ο Ντουμπιά… συγχώρεσε τον Ζερβίνιο!!

Στο 1-1 έμειναν Γουινέα και Ακτή Ελεφαντοστού, για τον Δ’ όμιλο του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, με τους Ιβοριανούς να παίζουν με 10 παίκτες από το 58’ λόγω της αποβολής με απευθείας κόκκινη του Ζερβίνιο!

Ο Ντουμπιά… συγχώρεσε τον Ζερβίνιο
Την απερισκεψία του Ζερβίνιο… έσωσε ο Ντουμπιά, καθώς με δικό του γκολ χάρισε το βαθμό (1-1) στην Ακτή Ελεφαντοστού κόντρα στη Γουινέα, στην πρεμιέρα του Δ’ ομίλου του φετινού Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Η Γουινέα ήταν αυτή που έκανε την έκπληξη στην αναμέτρηση, καθώς έκλεισε το πρώτο ημίχρονο προηγούμενη, χάρη σε γκολ του Γιαταρά στο 36ο λεπτό. Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 58’, ο Ζερβίνιο χτύπησε εκτός φάσης τον Κεϊτά, με αποτέλεσμα να αντικρίσει την απευθείας κόκκινη κάρτα και να αποβληθεί.



Ωστόσο, παρά το γεγονός πως έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, οι Ιβοριανοί πίεζαν για την ισοφάριση, η οποία ήρθε με τον Ντουμπιά στο 72ο λεπτό, με το 1-1 να ήταν και το τελικό σκορ.

Λόγω της αποβολής του, ο μεσοεπιθετικός της Ρόμα θα απέχει για τις επόμενες δύο αναμέτρησης του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στη διοργάνωση.

Βαθμολογία Δ’ Ομίλου

Ακτή Ελεφαντοστού 1
Γουινέα 1
Καμερούν 0
Μαλί 0*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: