Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015

Απορρίφθηκε η ένσταση της Κέρκυρας, δικαίωση για ΟΦΗ!!

Δικαιώθηκε ο ΟΦΗ (τουλάχιστον στη συγκεκριμένη περίπτωση) και κρατά τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στην Κέρκυρα, αφού απορρίφθηκε η ένσταση της Κέρκυρας.

Απορρίφθηκε η ένσταση της Κέρκυρας, δικαίωση για ΟΦΗ
Κανονικά και με τη… βούλα μετά τη σχετική απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής παίρνει ο ΟΦΗ τους τρεις βαθμούς για τη νίκη με σκορ 3-2 επί της Κέρκυρας.

Οι «Φαίακες» είχαν ζητήσει να πάρουν το ματς στα χαρτιά, υποστηρίζοντας ότι επειδή δεν είχε εκδοθεί προσωρινή διαταγή δεν θα έπρεπε να οριστεί το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η απόφαση:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε την παρακάτω απόφαση: ΠΑΕ Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ (όπως εκπροσωπείται νόμιμα): «Με βάση την από 13-1-2015 ένσταση σας κατά της ΠΑΕ ΟΦΗ που αφορά στον αγώνα ΠΑΕ ΟΦΗ – ΠΑΕ Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ ο οποίος τελέσθηκε στις 11-1-2015, καλείσθε την Πέμπτη 15-1-2015 και ώρα 13.00. και συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, κατά την εκδίκασή της προκειμένου να την υποστηρίξετε». Απορρίπτει ένσταση. Διατάσσει κατάπτωση του παραβόλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: