Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

«Να προστατέψουμε τον Ηρακλή»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ηρακλής, Θόδωρος Παπαδόπουλος και μίλησε για το παιχνίδι των «κυανόλευκων» με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά και το πόσο σημαντικό είναι να προστατευτεί η ομάδα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης:
«Δεν πρέπει να έχουμε έκτροπα στο παιχνίδι. Η σημασία του σημερινού αγώνα είναι γνωστή, ο κ. Παπαθανασάκης θα ήθελε να είναι εδώ αλλά από εκεί και μετά έστειλε το δικό του μήνυμα και τόνισε πως ο στόχος είναι η άνοδος. Το σημερινό παιχνίδι έχει ιδιαιτερότητα, όλοι γνωρίζουμε τον ρόλο του Αστέρα Τρίπολης, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε αλλά μέχρι εκεί. Ότι βοηθάει στην διεξαγωγή του αγώνα είναι θετικό. Πρέπει να προστατευθεί η ομάδα και ο στόχος της ανόδου. Η διαμαρτυρία μπορεί να γίνει και είναι λογική και εύλογη. Όσοι θα έρθουν στο γήπεδο αγαπάν την ομάδα και θα κάνουν τα πάντα για να την προστατέψουν. Ο κόσμος του Ηρακλή που αγαπάει τόσο την ομάδα δεν θα αφήσει να γίνει τίποτα. Στα δύσκολα χρόνια που βιώνουμε πάντα η ομάδα προστατευόταν για να βρεθεί εκεί που αξίζει».
Για τον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο:
«Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από την ώρα που έγινε γνωστή η κλήρωση. Το εκδοτήριο είναι ανοιχτό στο Καυταντζόγλειο, τα διαρκείας ισχύουν, έχει υπάρξει ενδιαφέρον και από το εξωτερικό και πιστεύω θα έχει αρκετό κόσμο».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: