Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

«Η ομάδα αξίζει αγάπης και σεβασμού» (audio)

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος. Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στο χθεσινό τετ-α-τετ με το τον Αλέξη Τσίπρα, στην σημερινή δύσκολη αναμέτρηση με την Κίμκι, καθώς και στο σημείο που βρίσκεται το ζήτημα εμπλοκής του Ιβάν Σαββίδη με την ΚΑΕ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα: «Εμείς πήγαμε μαζί με τον Μπάνε Πρέλεβιτς στο Μακεδονία Παλάς για μια αθλητική εκδήλωση. Εκεί έτυχε να συναντηθούμε τον Αλέξη Τσίπρα, συναντηθήκαμε και έγιναν οι συστάσεις. Η κουβέντα που είχαμε περιστράφηκε κυρίως γύρω από τον Μπάνε Πρέλεβιτς».

Για το σημερινό παιχνίδι με την Κίμκι: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Κίμκι είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του Eurocup και υποψήφια να πάρει τον τίτλο. Η ομάδα κάνει μια τεράστια προσπάθεια από την αρχή της χρονιάς και αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια. Και σήμερα, λοιπόν, θα κάνει μια μεγάλη προσπάθεια για να πάρει τη νίκη. Η ομάδα αξίζει σεβασμού και αγάπης. Από την στιγμή που σήμερα είναι Τετάρτη και η αγορά κλειστή, καλό είναι ο κόσμος να έρθει και να στηρίξει την ομάδα».

Για την φετινή πορεία του ΠΑΟΚ: «Η ομάδα είναι μέσα και στους τρεις στόχους της, βρίσκεται σε καλή κατάσταση, φαίνεται η πολύ καλή δουλειά που γίνεται, την οποία, άλλωστε, δείχνουν και οι δύσκολες μεν αλλά σημαντικές νίκες που πήρε».

Για το θέμα εμπλοκής του Ιβάν Σαββίδη με την ΚΑΕ: «Είναι ένα προσωπικό θέμα του Ιβάν Σαββίδη. Εμείς σαν διοίκηση κάναμε ό,τι έπρεπε και πλέον είμαστε αφοσιωμένη στην επίτευξη των στόχων μας που είναι η εξυγίανση και η καλή αγωνιστική εικόνα. Νομίζω ότι έχουμε ότι έχουμε φέρει καλά αποτελέσματα πάνω σε αυτό. Η διαδικασία ελέγχου από τους λογιστές του κ. Σαββίδη έχει ολοκληρωθεί και πλέον έχει όλα τα οικονομικά στοιχεία στα χέρια του. Γι’ αυτό λέμε ότι είναι καθαρά προσωπικό θέμα του Ιβάν Σαββίδη το πότε και με ποιον τρόπο θα εμπλακεί. Εμείς συνεχίζουμε την δουλειά μας, να είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις μας με όλους».

Τέλος έκανε έκκληση στον κόσμο να σταθεί στο πλευρό της ομάδας στο σημερινό παιχνίδι: «Καλώ τον κόσμο να έρθει στο παλατάκι. Είναι ένας σημαντικός αγώνας, η ομάδα χρειάζεται την ώθηση και την βοήθεια όλων. Και καλό θα είναι να έχουμε μια όμορφη ατμόσφαιρα, όπως στα τελευταία παιχνίδια».

Ακούστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: