Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Ας «δείξουν» μία φορά…!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr κάποια πράγματα για τους παίκτες του Ολυμπιακού και αυτά που είναι τα «χειρότερα παιχνίδια».

Ας «δείξουν» μία φορά…

• Γνώμη μου; Ο Ολυμπιακός πρέπει να προσέξει πολύ σήμερα στη Λάρισα! Για να μην πάθει καμιά χοντρή ζημιά και για το πρεστίζ του, αλλά και για λόγους καθαρά αγωνιστικούς. Αυτά τα περί εύκολων αγώνων εγώ τα ακούω βερεσέ. Αυτό που ξέρω είναι ότι αυτή η ομάδα σε όμιλο με Αστέρα Τρίπολης και Καλλονή, πήρε εισιτήριο πρόκρισης. Ούτε στην Καλλονή έχασε, ούτε από τον Αστέρα στη Λάρισα έχασε. Άρα για να είναι καμία κακή ομάδα αποκλείεται.

• Ο δε Ολυμπιακός, έτσι όπως τον έχουμε δει μέχρι στιγμής στα τρία παιχνίδια του στο κύπελλο, μόνο καλός δεν είναι. Για να κερδίσει 1-0 την Παναχαϊκή, έπρεπε να έχει όλη την τύχη μαζί του (δύο δοκάρια οι γηπεδούχοι και η νίκη ήρθε με απίθανο αυτογκόλ). Με τον Πανιώνιο μέσα στο Καραϊσκάκη έφερε 1-1. Και στον Ταύρο τον Φωστήρα τον κέρδισε 2-0 με ένα πέναλτι και με ένα γκολ λίγο πριν το 90’.

• Με τέτοια μη πειστική εικόνα του Ολυμπιακού, των παικτών του που κυρίως δεν παίζουν βασικοί για να ακριβολογώ, δεν μπορώ να είμαι καθόλου βέβαιος για την εμφάνιση που θα έχει σήμερα η ομάδα. Μα καθόλου. Απλά ελπίζω ότι επειδή είναι πολύ πιο πιεστικός από το Μίτσελ ο Περέϊρα μπορεί να τους έχει περισσότερο στην τσίτα και να είναι κάπως πιο σοβαροί.

• Αυτά τα ματς φίλοι μου είναι τα χειρότερα. Γιατί πολύ απλά δεν έχεις να κερδίσεις τίποτα! Κερδίζεις; Δεν παίρνεις κανένα μπράβο. Την πατάς; Όλοι σου την λένε. Κι ο Ολυμπιακός στο πρόσφατο παρελθόν έχει δύο αποκλεισμούς στο κύπελλο από ομάδες Β΄κατηγορίας, τον Πανσερραϊκό και τον ΠΑΣ…

• Θα μου πείτε, αδελφέ υπάρχει και ρεβάνς στο Καραίσκάκη την άλλη εβδομάδα. Οκέϊ. Γιατί να μην έχεις πάρει το αποτέλεσμα από σήμερα, ώστε την άλλη Τετάρτη, τρεις μόλις ημέρες πριν από το παιχνίδι σου στο χωράφι του γηπέδου της Βέροιας, να μην χρειαστείς να βάλεις και βασικούς; Καλύτερα δεν θα είναι να έχεις ξεκούραστους τους βασικούς, να παίξουν στη Βέροια;

• Και τέλος πάντων, γιατί να μπεις στην όχι τιμητική διαδικασία να ψάξεις για την πρόκριση στο δεύτερο ματς στο γήπεδό σου με αντίπαλο μία άσημη ομάδα, όπως ο (αξιόμαχος όμως) Τύρναβος; Και να έχεις και την αβεβαιότητα.

• Εν πάσει δε περιπτώσει, ας δείξουν σε ένα έστω παιχνίδι κυπέλλου οι θεωρούμενοι αναπληρωματικοί του Ολυμπιακού, ότι είναι για περισσότερα πράγματα από το να παίζουν μόνο στο κύπελλο με κατώτερες ομάδες. Ας «πουν» στον Περέϊρα με την απόδοσή τους και τα τρεξίματά τους ότι, «μίστερ είμαι κι εγώ εδώ».

• Για να δούμε, γιατί μπορεί εσείς τώρα να σκέφτεστε, «τι μας λέει τώρα αυτός, ποιος Τύρναβος», αλλά εγώ ξέρω ότι το πιο σημαντικό πάντοτε για τον Ολυμπιακό είναι το όποιο επόμενο παιχνίδι του. Μέσα από τα παιχνίδια κρίνονται τα πάντα. Από το πιο μεγάλο ως το πιο μικρό.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: