Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

«Έχω κοιμηθεί περισσότερο χρόνο με τον Ρ. Κάρλος παρά με τις γυναίκες μου»

Δεν ήταν πονηρό. Δεν υπονοούσε κάτι περίεργο. Ήταν η αυθόρμητη εξήγηση του Ρονάλντο (σε ερώτηση απολαυστικής συνέντευξης που έδωσε) για το ποιος ήταν ο καλύτερος συμπαίκτης του. Δείτε τι άλλο είπε.

«Έχω κοιμηθεί περισσότερο χρόνο με τον Ρ. Κάρλος παρά με τις γυναίκες μου»

Ένας τύπος που πάντα χαμογελούσε. Κι ένας τύπος που οι συνεντεύξεις του ποτέ δεν ήταν βαρετές.

Έτσι έγινε λοιπόν και με μια τέτοια που έδωσε ο Ρονάλντο στο «Sports Illustrated». Εκεί όπου κατονόμασε με ειλικρίνεια -και χωρίς διπλωματία- όλους τους κορυφαίους που αντιμετώπισε στην καριέρα του.

Και όπου εξήγησε με χιούμορ ότι δεν θα μπορούσε να είναι άλλος ο καλύτερος συμπαίκτης του, όταν με τον Ρομπέρτο Κάρλος έχει κοιμηθεί περισσότερες ώρες στο ίδιο δωμάτιο απ’ ό,τι με όλες τις γυναίκες της ζωής του.


Αναλυτικά η συνέντευξη του Ρονάλντο

-Ποιο είναι το αγαπημένο γκολ της καριέρας σου;

«Τα δυο γκολ στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2002 ήταν για μένα το καλύτερο συναίσθημα. Ήταν όμορφο».



-Το καλύτερο γκολ που έχεις πετύχει με βάση το βαθμό δυσκολίας;

«Με την Μπαρτσελόνα εναντίον της Κομποστέλα το 1996 (χαμογελάει). Αυτό ήταν ένα πολύ δύσκολο γκολ. Δεν βλέπεις γκολ σαν κι αυτό κάθε μέρα».



-Ο πιο δύσκολος αμυντικός που έχεις αντιμετωπίσει;

«Ο Πάολο Μαλντίνι. Ήταν δυνατός, πολύ δυνατός, κάθε φορά που παίζαμε αντίπαλοι. Και παίξαμε πολλές φορές. Είναι ένας πολύ καλός φίλος».

-Ο πιο δύσκολος τερματοφύλακας που έχεις σκοράρει εναντίον του;

«Ο Μπουφόν. Είναι τόσο ογκώδης, είναι παντού, με διαφορά ο δυσκολότερος που έχω αντιμετωπίσει».

-Ποιος ήταν ο καλύτερος συμπαίκτης σου;

«Έχω πολλούς φίλους στο ποδόσφαιρο. Ο καλύτερος συμπαίκτης μου, όμως, ήταν ο Ρομπέρτο Κάρλος. Κοιμόμουν περισσότερο διάστημα στο ίδιο δωμάτιο μαζί του απ’ όσο έχω κοιμηθεί με όλες τις γυναίκες της ζωής μου. Έχω περάσει όλη τη ζωή μου 20 χρόνια με τον Ρομπέρτο Κάρλος: Στην εθνική, στη Ρεάλ, στην Κορίνθιανς».

-Ο καλύτερος προπονητής που είχες ποτέ;

«Ο Μάριο Ζάγκαλο. Είναι σαν πατέρας. Είναι τόσο ευγενικός, τόσο υπομονετικός. Είναι πραγματικά καλός στο να σε διδάξει και να σε βοηθήσει. Είναι έτσι με όλους».

-Ο καλύτερος παίκτης που έχεις τεθεί αντίπαλος;

«Ο Ζινεντίν Ζιντάν. Είχα την ευχαρίστηση να προπονούμαι μαζί του. Ο κόσμος έχει δει να κάνει πολλά πράγματα στα παιχνίδια, αλλά εγώ τον έβλεπα κάθε μέρα στην προπόνηση. Κάθε φορά ήταν εκπληκτικό να τον παρακολουθείς».

-Ο παίκτης που θαύμαζες περισσότερο;

«Ο Ζίκο ήταν το είδωλό μου. Ήταν ένας πολύ καλός παίκτης της Φλαμένγκο κι εγώ ήμουν ένας οπαδός της ομάδας. Πάντα τον έβλεπα κι έλεγα ότι θέλω να γίνω σαν κι αυτόν. Είναι ο μεγάλος μου ήρωας».

-Ποιο είναι το καλύτερο 9άρι του κόσμου σήμερα;

«Νομίζω ότι είναι ο Ιμπραΐμοβιτς. Φοράει το νούμερο 10, αλλά παίζει σαν 9άρι. Πήγα 1-2 φορές στο Παρίσι πέρυσι για να παρακολουθήσω παιχνίδια του. Την κίνησή του. Είναι πολύ, πολύ καλό, ο καλύτερος αυτή τη στιγμή». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: