Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Κοιτάει ξανά Ινσαουράλδε!

Την περίπτωση του Χουάν Ινσαουράλδε εξετάζουν εκ νέου στον ΠΑΟΚ. Επαφές του «Δικεφάλου του Βορρά» με τον Αργεντινό, αλλά πρόκειται για εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση.

Κοιτάει ξανά Ινσαουράλδε
Δύο μεταγραφές θέλουν να κάνουν στον ΠΑΟΚ μέσα στον Γενάρη, με τον χρόνο να πιέζει ασφυχτικά για να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν στο υπάρχον ρόστερ της ομάδας.

Εδώ και αρκετό καιρό είναι γνωστό ότι οι Θεσσαλονικείς θέλουν να πάρουν έναν χαφ και έναν κεντρικό αμυντικό. Μάλιστα, για τη δεύτερη περίπτωση υπάρχει μεγαλύτερη πίεση, καθώς το κενό στη θέση του στόπερ είναι αρκετά μεγάλο.

Στο προσκήνιο έχει επανέλθει ο Χουάν Ινσαουράλδε, ο οποίος αγωνίζεται στη Σπαρτάκ Μόσχας και το όνομά του είχε ακουστεί ξανά πριν από μερικές ημέρες.

Από τον «Δικέφαλο του Βορρά» έχουν ξεκαθαρίσει στον Αργεντινό αμυντικό ότι θα τον πάρουν μόνο αν μείνει ελεύθερος, αλλά εκείνος ότι θα καταφέρει να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη.

Το προηγούμενο διάστημα είχε ακουστεί το όνομα του Τόμας Σίβοκ και χθες στην Τουρκία γράφτηκε ότι ο ΠΑΟΚ δίνει 500.000 ευρώ στον Τσέχο αμυντικό, ο οποίος παίρνει τα διπλάσια στην Μπεσίκτας και ταλαιπωρείται από προβλήματα τραυματισμού.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: