Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

«Μάχη» για Νέτο!


Στο κόλπο για την απόκτηση του Λουίς Νέτο - παρά τα δημοσιεύματα για συμφωνία με τη Βερόνα - παραμένει ο Ολυμπιακός. Ποιες οι εναλλακτικές λύσεις του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού.

«Μάχη» για Νέτο

Όπως γράφει η SportDay, οι όποιες εξελίξεις δύσκολα θα σημειωθούν σήμερα στη συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Λουίς Νέτο παραμένει στην κορυφή του ενδιαφέροντος από πλευράς Πειραιωτών.

Χθες από την Ιταλία έγινε γνωστό ότι η Ελλάς Βερόνα μπήκε «σφήνα» για την απόκτηση του Πορτογάλου αμυντικού της Ζενίτ.

Εκείνο, όμως, που προκύπτει είναι πως οι πρωταθλητές Ελλάδας συνεχίζουν τις επαφές με τον ρωσικό σύλλογο και, μάλιστα, άνθρωπος που ενεργεί για τη μεταγραφή του 25χρονου παίκτη είχε ταξιδέψει στο Κατάρ για να μιλήσει με τους Ρώσους. Οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού και θα τοποθετηθεί οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.

Από εκεί και πέρα, στον Ολυμπιακό διαψεύδουν ότι ασχολήθηκαν με τις περιπτώσεις των Σιανί και Νοβαρέτι της Λάτσιο, ενώ δεν επιβεβαίωναν τις φήμες για τον Μεξές της Μίλαν.

Επίσης, δεν τίθεται θέμα με τον Μαουρίσιο της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, τον Λέσκοτ της Γουέστ Μπρομ και τον Αλβες της Φενερμπαχτσέ.

Όσον αφορά τώρα τον ακραίο φορ, δεν προχωράει η περίπτωση του Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος έχει πάρει άδεια από την Άρσεναλ για να συζητήσει με όποια ομάδα θέλει.

Ίσως ο Κοσταρικανός εξτρέμ να κοιτάξει αν υπάρχει κάποια πρόταση από κάποιο καλύτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό, ενώ δεν τίθεται θέμα επιστροφής του Βάις. Επίσης, δεν προκύπτει τίποτα για τον Μπεν της Βέροιας, παρά την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: