Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Φρεσκάρει τον Ολυμπιακό ο Περέιρα!

Φρεσκάρει την ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο ματς Κυπέλλου με τον Τύρναβο (17:15, Αλκαζάρ) ο Βίτορ Περέιρα. Δείτε όλες τις επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού. Στον πάγκο ο Μιλιβόγεβιτς.

Φρεσκάρει τον Ολυμπιακό ο Περέιρα
Σε εκτεταμένο ροτέισον προχωρά ο Περέιρα στο πρώτο ματς με τον Τύρναβο για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αφενός για να δώσει ανάσες σε βασικούς σε μια περίοδο με συνεχόμενα παιχνίδια και αφετέρου για να δει παίκτες που στη σύντομη παραμονή του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό δεν έχει προλάβει να χρησιμοποιήσει.

Έτσι λοιπόν, ο Μέγιερι θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρι, ο Σιόβας με τον Βούρο στο κέντρο της άμυνας, ο Γιαννούλης (αριστερά) και ο Σαλίνο (δεξιά) στα άκρα, Πελέ και Μπουχαλάκης θα βρεθούν στον άξονα της μεσαίας γραμμής, Ντουρμάζ και Γκαζαριάν θα είναι οι δύο εξτρέμ και οι Διαμαντάκος, Μπενίτες θα αποτελέσουν το δίδυμο στην επίθεση.

Ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα στο Αλκαζάρ θα χρησιμοποιηθεί ο Μιλοβόγεβιτς στο πρώτο επίσημο παιχνίδι μετά τον τραυματισμό του, ενώ υπενθυμίζεται ότι στην 18άδα βρίσκεται και ο Μάικλ Ολαϊτάν μετά από πολύμηνη αποχή και την περιπέτεια με την υγεία του.

Η 11άδα των Πειραιωτών: Μέγιερι, Γιαννούλης, Σιόβας, Βούρος, Σαλίνο, Μπουχαλάκης, Πελέ, Γκαζαριάν, Ντουρμάζ, Μπενίτες, Διαμαντάκος.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: