Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Μισός… Παναθηναϊκός στη Μαδρίτη!!

Με τέσσερις απουσίες θα ταξιδέψει στη Μαδρίτη ο Παναθηναϊκός για το ματς με τη Ρεάλ! Δεν προπονήθηκε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, αλλά θα ακολουθήσει την αποστολή, καθώς οι εξετάσεις του βγήκαν «καθαρές»!

Μισός… Παναθηναϊκός στη Μαδρίτη!
Αρκετές και σημαντικές απουσίες θα έχει ο Παναθηναϊκός στη Μαδρίτη για την αναμέτρηση με τη Ρεάλ (22/1, 21:15). Ήταν ήδη γνωστό πως οι Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και Λευτέρης Μποχωρίδης δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν, με τους Νίκο Παππά και Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς να προστίθενται και αυτοί στο… απουσιολόγιο του Ντούσκο Ιβάνοβιτς!

Ο πρώτος δέχθηκε ένα χτύπημα από τον Γάιο Σκορδίλη, στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πατρών, με αποτέλεσμα να υποστεί μία θλάση στον τετρακέφαλο. Ο δεύτερος δεν προπονήθηκε ούτε την Τρίτη (20/1), καθώς δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατο.

Από ‘κει και πέρα, ούτε ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι 100% έτοιμος, αλλά όπως φαίνεται θα… σφίξει τα δόντια και θα αγωνιστεί. Ο αρχηγός των «πρασίνων» ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο ισχίο και γι’ αυτό δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση, αλλά τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε ήταν «καθαρά».

Συνεπώς και με τον Διαμαντίδη να ταξιδεύει κανονικά στη Μαδρίτη, την υπόλοιπη αποστολή συμπληρώνουν οι Σλότερ, Νέλσον, Μπλουμς, Χαραλαμπόπουλος, Κόνιαρης, Φώτσης, Γκιστ, Μπατίστα, Παπαγιάννης και Διαμαντάκος.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: