Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Η προσπάθεια με Γιώρη!!

Η πιστοποίηση του διπλώματος προπονητικής του Γιάννη Γιώρη δεν αρκούσε ώστε να δικαιολογηθεί η παραμονή του Πάουλο Κάμπος στον πάγκο.
Οι ιθύνοντες των «κιτρινόμαυρων» γνωρίζοντας από την περασμένη Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου, το πρόβλημα του Βραζιλιάνου κόουτς, επιχείρησαν να το λύσουν κάνοντας χρήση του διπλώματος του Έλληνα γυμναστή αποκατάστασης του Άρη.
Το πρόβλημα που αφορούσε την παρουσία του Πάουλο Κάμπος στον πάγκο του Άρη και κοινοποιήθηκε στους «κιτρινόμαυρους» επί διοικήσεως του Γιώργου Γαλανού τον περασμένο Δεκέμβρη, κλήθηκε να αντιμετωπίσει η διοίκηση του Άλεξ Κάλας μέσα σε διάστημα εννέα ημερών.
Οι ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος ανέλυσαν όλα τα δεδομένα και αντιλαμβανόμενοι τη ρεαλιστική δυσκολία εξεύρεσης άλλης λύσης, ενημερώθηκαν για το δίπλωμα ΟΥΕΦΑ Α’ που κατέχει ο γυμναστής των «κιτρινόμαυρων», Γιάννης Γιώρης.
Δεν έφτασε η πιστοποίηση
Ο Γιάννης Γιώρης, που καταλαμβάνει θέση γυμναστή αποκατάστασης στο επιτελείο των «κιτρινόμαυρων», είχε προχωρήσει τα προηγούμενα χρόνια και σε απόκτηση του διπλώματος ΟΥΕΦΑ Α’, όμως δεν είχε κάνει ποτέ χρήση του.
Οι διοικούντες των «κιτρινόμαυρων» μόλις ενημερώθηκαν για την παρουσία του εν λόγω διπλώματος, επιχείρησαν να πετύχουν την πιστοποίησή του και ουσιαστικά τη χρησιμοποίηση του Έλληνα γυμναστή σε ρόλο προπονητή.
Η προσπάθεια για την πιστοποίηση του πτυχίου του Γιάννη Γιώρη μπορεί να στέφθηκε από επιτυχία, καθώς πλέον αποτελεί και επίσημα μέλος του συλλόγου προπονητών, όμως τα αποτελέσματα της κίνησης των ανθρώπων του Άρη δεν ήταν τα αναμενόμενα.
Ο διαιτητής Δραγάτης, παρά το γεγονός ότι του έγινε εκτενής αναφορά για όλη τη διαδικασία που έχει διεξαχθεί τις προηγούμενες ημέρες, ήταν αμετακίνητος και έδειξε τον δρόμο της εξόδου στον Βραζιλιάνο κόουτς.
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: