Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Αυλαία στην καριέρα του Τρεζεγκέ!! (vid)

Ο Νταβίντ Τρεζεγκέ, αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του σε ηλικία 37 ετών. Σύμφωνα με ιταλικά ρεπορτάζ, είναι πιθανόν να αναλάβει πόστο στη Γιουβέντους.
Η Gazzetta dello Sport αποκάλυψε την απόφαση του Γάλλου επιθετικού να σταματήσει το ποδόσφαιρο, έπειτα από μια χρονιά στην νεοσύστατη Super League Ινδίας με τη φανέλα της Πούνε! Ο 37χρονος, ο οποίος έγραψε τη δική του ιστορία με τη φανέλα της Εθνικής Γαλλίας, την οποία οδήγησε με δικό του γκολ στην κατάκτηση του Euro 2000, βρίσκεται για διακοπές στην Αργεντινή, από όπου και έχει καταγωγή και σύμφωνα με τους Ιταλούς πήρε την απόφασή του εκεί.
Η Gazzetta dello Sport αναφέρει ότι είναι πιθανόν να αναλάβει ρόλο στην Γιούβε, με τη φανέλα της οποίας σημείωσε 171 γκολ σε 318 παιχνίδια. Οι συζητήσεις, αναμένεται να γίνουν τις επόμενες βδομάδες. Πέραν των γκολ του, ο «Τρεζεγκόλ» έγινε ήρωας για την «Κυρία» και λόγω της απόφασής του να συνεχίσει μαζί της όταν υποβιβάστηκε στη Serie B τη  σεζόν 2006/07.
Πέραν της Γιούβε, ο Γάλλος φορ φόρεσε για πέντε χρόνια της φανέλα της Μονακό, η οποία και τον βοήθησε να φτιάξει το όνομά του, ενώ το 2010 πήγε στην Ισπανία με την Έρκουλες. Το 2011 αγωνίστηκε στην αραβική Μπανίγιας, πριν κάνει το βήμα για την Αργεντινή για την Ρίβερ Πλέιτ. Πήγε ένα χρόνο δανεικός στη Νιούελς, πριν παίξει τα τελευταία του ματς στην Ινδία. Mε τους τρικολόρ σημείωσε 34 γκολ σε 71 εμφανίσεις.



*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: