Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Φήμες για παρουσία του Κουαδράδο στο «Άνφιλντ»

Στα επίσημα του Άνφιλντ για να παρακολουθήσει την Τσέλσι έπειτα από την κίνηση που έκαναν οι «μπλε» για την απόκτησή του από τη Φιορεντίνα φέρεται να βρίσκεται ο Χουάν Κουαδράδο.
Σύμφωνα με φημολογία που έχει ξεσπάσει, όμως δεν επιβεβαιώνεται, ο Κολομβιανός αστέρας της Φιορεντίνα βρίσκεται στο γήπεδο της Λίβερπουλ σαν επίσημος καλεσμένος της Τσέλσι, ενισχύοντας το σενάριο που τον θέλει να μετακομίσει στο Λονδίνο για λογαριασμό των πρωτοπόρων της Πρέμιερ Λιγκ.
Όπως έχουν αναφέρει διάφορα δημοσιεύματα, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έχει όντως κάνει κρούση στους «βιόλα» για να εκφράσει στην πράξη το ενδιαφέρον της για τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο, η παρουσία αυτού στο «Άνφιλντ» φουντώνει πλέον τις φήμες περί της μετακίνησής του στο «Στάμφορντ Μπριτζ».
Το παράδοξο και ένας λόγος που ενδεχομένως να μην αληθεύει η πληροφορία πως έχει δώσει απόψε το «παρών» στο γήπεδο της Τσέλσι, είναι πως ο Κουαδράδο βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της Φιορεντίνα για το ματς Κυπέλλου απέναντι στην Αταλάντα, το απόγευμα της Τετάρτης...
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: