Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

«Να κερδίζουμε και τον διαιτητή»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τερζανίδης και μίλησε για την φετινή πορεία του «Δικεφάλου» αλλά και για την εχθρική διαιτησία που αντιμετωπίζει η ομάδα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την κατάσταση στον ΠΑΟΚ:
«Η ομάδα πρέπει να φέρνει τα αποτελέσματα και να μην υπάρχουν διαμαρτυρίες και τάσεις φυγής από το γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίζει ακόμα και την διαιτησία και όσους είναι απέναντι του. Για να φύγεις πρέπει να έχεις μαζί σου και άλλες ομάδες ώστε να αλλάξει κάτι, αλλιώς θα τιμωρηθείς. Με τον Παντελάκη εμείς δεν είχαμε πάει να πάρουμε τα μετάλλια και τιμωρηθήκαμε. Μόνο με συμμάχους μπορείς να πετύχεις κάτι. Εμείς ζήσαμε την αδικία όλα αυτά τα χρόνια όταν είχαμε ομάδα καλύτερη από αυτή των Αθηνών όμως υπάρχει ένα… «αλλά» που δεν σε αφήνει. Όταν γεμίζει ο ΠΑΟΚ την Τούμπα δεν μπορεί να μας αδικήσει ο αντίπαλος. Από εκεί και πέρα υπάρχει ο Ολυμπιακός είναι αυτός που διευθύνει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να συμμαχήσουν οι υπόλοιπες ομάδες να φτιάξουν ένα καθαρό ποδόσφαιρο και ελπίζω πως μπορούν να το πετύχουν. Ο ΠΑΟΚ έκανε την υπέρβαση την φετινή χρονιά για το υλικό του. Εγώ μπορώ να δικαιολογήσω τον κ. Σαββίδη καθώς μόνο ο Ολυμπιακός είναι επικερδής στην Ελλάδα με το Τσάμπιονς Λιγκ. Φταίει η πολιτεία που χρεώθηκαν όλα τα σωματεία και κανονικά αδειοδότηση θα έπαιρναν μόνο 5 ομάδες. Όλα γίνονται με την αποχή της πολιτείας».
Για το τι θα κριθεί στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός:
«Ο πόντοι είναι η περιφέρεια και όλες οι μικρές ομάδες. Τρεις πόντους παίρνεις και με Ολυμπιακό και Καλλονή. Πρέπει να ξεχάσουμε τα άσχημα αποτελέσματα και να διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος το πρωτάθλημα. Βέβαια, αν σε κυνηγάει η διαιτησία και βοηθάει τον Ολυμπιακό θα λυγίσεις. Πρέπει να δουλέψουμε να νικάμε και την διαιτησία και στο τέλος πρέπει να αποφασίσουν οι υπεύθυνοι μαζί και με την ΑΕΚ να πετύχουν κάτι. Αν αποχωρήσουν ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ κάτι μπορεί να επιτευχθεί και ας κάνει ο Ολυμπιακός πρωτάθλημα με τις υπόλοιπες ομάδες».
Για την ενίσχυση που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ:
«Μια ομάδα πάντα χρειάζεται ενίσχυση. Η αγορά του Ιανουαρίου είναι πολύ μικρή και βλέπουμε πως τα συμβόλαιο είναι 1.5 -2.5 γιατί πρέπει και να προσαρμοστεί ο παίκτης. Η αγορά είναι μικρή και μέσα σε αυτή πρέπει να βρεις τους καλύτερους. Δεν θα σταθώ στα ονόματα, ο Νομπόα έχει μεγάλο όνομα, αλλά εγώ θέλω να έχει μέσα του τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να μπορέσει να προσαρμοστεί. Ακόμα και χωρίς να ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ αν η διαιτησία ήταν 50-50 θα έπαιρνε πρωτάθλημα. Στον Ολυμπιακό υπάρχουν μεγάλοι παίκτες αλλά δεν μπορούν να συνεργαστούν. Αν έμενε πίσω από τον ΠΑΟΚ θα δημιουργούταν προβλήματα».
Για την εύνοια του Ολυμπιακού:
«Είναι αδίστακτοι αυτοί οι άνθρωποι. Έχουν την δύναμη να ελέγξουν ακόμα και τον παρατηρητή. Είχαμε κάνει ρεκόρ βαθμών του πρωταθλήματος και ο Ολυμπιακός συνέχιζε να μας περνάει. Υπάρχει μαεστρία και οι άνθρωποι δεν παίζονται».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: