Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Φεύγει και… έρχεται!

Στα τέλη της εβδομάδας αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μαουρίτσιο Καράσκο στον Ατρόμητο, καθώς ο Αργεντινός φορ ετοιμάζεται να λύσει το συμβόλαιό του με την Εστουδιάντες.

Φεύγει και… έρχεται
Δεν τίθεται θέμα ανησυχίας στον Ατρόμητο για την υπόθεση του Μαουρίτσιο Καράσκο, καθώς υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον Αργεντινό φορ και τον σύλλογο του Περιστερίου.

Εκείνο που χρειάζεται να γίνει για να μπορέσει ο παίκτης να ντυθεί στα «κυανόλευκα» είναι να επικυρωθεί η λύση της συνεργασίας του με την Εστουδιάντες, στην οποία ανήκει αυτή τη στιγμή.

Αυτό αναμένεται να συμβεί εντός της εβδομάδας και όταν γίνει, ο Καράσκο θα πάρει το πρώτο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα για να γίνει και επίσημα κάτοικος Δυτικών Προαστίων.

Όσον αφορά τον Μαρσελίνιο, άρχισε ήδη τις προπονήσεις με τους νέους του συμπαίκτες και δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, τα εργομετρικά του ήταν καταπληκτικά και ο Ρικάρντο Σα Πίντο ήδη τον προετοιμάζει για το ενδεχόμενο ακόμα και να ξεκινήσει στο ματς της Δευτέρας.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: