Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Bayern… last year!! (video)

Ο περίπατος της Μπάγερν στον πρώτο γύρο, δείχνει πως ανήκει στο παρελθόν. Η Σάλκε (με παίκτη παραπάνω από το 18’) πήρε βαθμό στο Μόναχο, 1-1, όμως οι Βαυαροί διατήρησαν την διαφορά ασφαλείας τους.

Bayern… last year (video)
Σε περιπέτειες δεν μπορεί να πει κανείς ότι μπαίνει αφού διατήρησε τη διαφορά της στο +9, όμως στη Μπάγερν το 2015 έχει μπει στραβά. Μετά το κάζο κόντρα στην Βόλφσμπουργκ, οι Βαυαροί έδωσαν δικαιώματα και στην έδρα τους μένοντας στο 1-1 με την Σάλκε, για την 19η αγωνιστική.

Με τον γνωστό της τρόπο… ποδόσφαιρο κατοχής και φουλ πρέσινγκ σε όλες τις γραμμές η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα προσπάθησε να ανοίξει την αντίπαλη άμυνα και να φτάσει στο γκολ. Οι παίκτες του Ντι Ματέο δεν «λύγισαν» και έκαναν την ζημιά στην αντεπίθεση, κερδίζοντας την αποβολή του Μπόατενγκ στο 18’ . Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι χειρότερα για την Μπάγερν, όμως ο Νόιερ, ως σωστός «φύλακας άγγελος», έπιασε την κακή εκτέλεση του .

Στο δεύτερο 45λεπτο οι Βαυαροί ήταν καλύτεροι. Έκλεισαν τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους και τους ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ του Μάντζουκιτς στο , με τον διαιτητή να δείχνει –λανθασμένα- πως η μπάλα βγήκε νωρίτερα κόρνερ… Η φάση αυτή έβγαλε και το γκολ που άνοιξε το σκορ, με τον Ρόμπεν να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα στο 67ο λεπτό. Η Σάλκε είχε αυτοπεποίθηση και βρήκε απάντηση πέντε λεπτά αργότερα. Με το… ίδιο νόμισμα ο Χέβεντες νίκησε τον Νόιερ κάνοντας το 1-1. Το ματς άνοιξε και χάθηκαν ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές, όμως το σκορ δεν άλλαξε.



Το καλό για τους Βαυαρούς ήταν το ότι και η Βόλφσμπουργκ ήρθε ισόπαλη, με το ίδιο σκορ 1-1, στην Φρανκφούρτη κόντρα στην Άιντραχτ και έχασε την ευκαιρία να μειώσει την απόστασή της από την κορυφή. 1-1 και στο ματς ανάμεσα σε Αννόβερο και Μάιντζ. Σημαντική νίκη για την Γκλάντμπαχ, που έπιασε και πάλι 3άδα (ισοβαθμεί με Σάλκε στους 30), έπειτα από το εντός έδρας 1-0 κόντρα στην Φράιμπουργκ.

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής


Τρίτη, 3/2 (21:00)

Μπάγερν Μονάχου-Σάλκε 1-1
(67' Ρόμπεν - 72' Φουρλάνος)

Γκλάντμπαχ-Φράιμπουργκ 1-0
(23' Χέρμαν)

Ανόβερο-Μάιντς 1-1
(26' Μπριάντ - 77' Σότο)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Βόλφσμπουργκ 1-1
(58' Άινερ - 88' Ντε Μπρούιν)

Τετάρτη, 4/2 (21:00)

Ντόρτμουντ-Άουγκσμπουργκ
Χόφενχαϊμ-Βέρντερ Βρέμης
Χέρτα Βερολίνου-Λεβερκούζεν
Κολωνία-Στουτγκάρδη
Πάντερμπορν-Αμβούργο

Η επόμενη (20η) αγωνιστική
Παρασκευή, 6/2

Σάλκε-Γκλάντμπαχ (21:30)

Σάββατο, 7/2 (16:30)

Κολωνία-Πάντερμπορν
Μάιντς-Χέρτα Βερολίνου
Φράιμπουργκ-Ντόρτμουνυ
Στουτγάρδη-Μπάγερν Μονάχου
Βόλφσμπουργκ-Χόφενχαϊμ
Αμβούργο-Αννόβερο (19:30)

Κυριακή, 8/2

Βέρντερ Βρέμης-Λεβερκούζεν (16:30)
Άουγκσμπουργκ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης (18:30) 
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: