Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Όσο… Γιουνάιτεντ χρειαζόταν!! (video)

Τα απολύτως απαραίτητα για να μην επαναλάβει το προ ημερών κάζο με την Κέμπριτζ έκανε η Μαν. Γιουνάιτεντ. Παίζοντας με βασικούς, οι «διάβολοι» καθάρισαν 3-0 και προκρίθηκαν στους «16» του Κυπέλλου.

Όσο… Γιουνάιτεντ χρειαζόταν (video)
Η σοβαρότητα που ΔΕΝ είχε δείξει στο πρώτο παιχνίδι με την Κέμπριτζ ήταν αρκετή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ώστε να προκριθεί στους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας.

Με τον Λούις Φαν Χάαλ να παρατάσσει κανονικότατη ενδεκάδα απέναντι στην (τέταρτης κατηγορίας) αντίπαλο, οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν 3-0 και απέφυγαν στραπάτσο σαν αυτό που υπέστησαν όλοι σχεδόν οι «μεγάλοι» της Premier League στη διοργάνωση.

Βέβαια, κανείς δεν ξέρει τι θα συνέβαινε αν ο Τομ Έλιοτ πλάσαρε καλύτερα στα 50 μόλις δευτερόλεπτα (!) και το δοκάρι δεν γλίτωνε τη Γιουνάιτεντ από ένα μεγάλο φορτίο άγχους.

Με τα «αν» όμως δε γίνεται δουλειά στο ποδόσφαιρο. Μπορεί λοιπόν να πέρασαν 25 λεπτά, αλλά έστω κι έτσι ο Μάτα πέτυχε (με κοντινή προβολή) το γκολ που ξεκλείδωσε την αντίπαλη άμυνα. Αυτό ήταν. Ο Ρόχο απλοποίησε ακόμα περισσότερο τα πράγματα στο 32’ (με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Φαν Πέρσι) και ο Γουίλσον στο 73’ προσέθεσε το δικό του κερασάκι στην πρόκριση.

Αυτή που φέρνει αντίπαλο στον πέμπτο γύρο την Πρέστον και δεδομένου ότι απ’ τα φαβορί συνεχίζει μόνο η Άρσεναλ και ενδεχομένως η Λίβερπουλ (παίζει την Τετάρτη στο Μπόλτον) κρατά στρωμένο το δρόμο για τη Γιουνάιτεντ ώστε να πανηγυρίσει την κατάκτηση ενός τίτλου φέτος.



Αναλυτικά οι επαναληπτικοί του 4ου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας

Τρίτη, 3/2

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Κέμπριτζ 3-0 (0-0)
(25’ Μάτα, 32’ Ρόχο, 73’ Γουίλσον)

Φούλαμ-Σάντερλαντ 1-3 (0-0)
(28’ Ρονταγιέγκα - 61’ αυτ. Μπετινέλι, 75’ Άλβαρες, 90’+3’ Γκόμες)

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Πρέστον 1-2 (1-1)
(38’ Μέρφι - 63’, 73’ πεν. Γκάλαχερ, 69’ Χάντινγκτον)

Τετάρτη, 4/2

Μπόλτον-Λίβερπουλ (21:45) 
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: