Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΟΚ: Δεσμεύσεις για ομαλή διεξαγωγή!!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεσμεύτηκε στον νέο Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή πως θα βοηθήσει στην ομαλή διεξαγωγή του ντέρμπι. Επίσης ο Ιάκωβος Αγγελίδης ζήτησε να συναντηθούν με τον πολιτικό προϊστάμενο του Αθλητισμού το συντομότερο δυνατόν για να ακούσει της θέσης του «δικεφάλου» για το ποδόσφαιρο.
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιάκωβο Αγγελίδη με αφορμή το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στην Τούμπας. Ο πολιτικός προϊστάμενος του Αθλητισμού άκουσε τον ισχυρό άνδρα του «δικεφάλου» να υπόσχετε πως θα γίνει η καλύτερη δυνατή προσπάθεια να διεξαχθεί ομαλά το παιχνίδι ανεξάρτητα με τις προκλήσεις που τυχόν θα προκύψουν.
Ο Αγγελίδης ζήτησε το συντομότερο  να συναντηθούν οι δύο άνδρες για ν’ ακούσει τις θέσεις του ΠΑΟΚ ο Υφυπουργός Αθλητισμού για το πώς θα καταπολεμηθεί η διαφορά στο ποδόσφαιρο συνολικά. Η συνάντηση αναμένεται να γίνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Η πρωτοβουλία του Σταύρου Κοντονή σχολιάστηκε θετικά και δείχνει, όπως λένε στην ΠΑΕ πολιτικό που έχει άποψη για τα προβλήματα και διάθεση να ξεφύγει από τη θέση του απλού παρατηρητή. 

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: