Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Αλλάζει μέρα το ΟΦΗ-Παναθηναϊκός!!

Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Παναθηναϊκό, που ήταν προγραμματισμένο να γίνει μία ημέρα πριν, λόγω του ορισμού των παιχνιδιών Κυπέλλου.

Αλλάζει μέρα το ΟΦΗ-Παναθηναϊκός
Αλλαγή στην ημέρα διεξαγωγής του αγώνα της 24ης αγωνιστικής της Superleague ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Παναθηναϊκό έφερε ο ορισμός του προημιτελικού του Κυπέλλου ανάμεσα στους Κρητικούς και την Ξάνθη.

Συγκεκριμένα, η ΕΠΟ όρισε το παιχνίδι Κυπέλλου των Ηρακλειωτών την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου στις 19:30, με τον αγώνα με τους «πράσινους» να είναι προγραμματισμένος για τις 14 του μήνα την ίδια ώρα.

Όπως αναφέρει όμως η παράγραφος 3 του άρθρου 22 του ΚΑΠ σχετικά με το πρόγραμμα αγώνων:
«Σε οποιαδήποτε περίπτωση, μία ομάδα δεν μπορεί να υποχρεωθεί να αγωνιστεί σε δεύτερο αγώνα πρωταθλήματος ή Κυπέλλου Ελλάδας πριν παρέλθουν 48 ώρες από την λήξη του πρώτου αγώνα. Η αναβολή χορηγείται υποχρεωτικά από τη διοργανώτρια, ύστερα από αίτηση της ενδιαφερόμενης ομάδας».

Αυτό σημαίνει ότι ο μόνος τρόπος για να γινόταν κανονικά το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό την ημέρα που είχε προγραμματιστεί, θα ήταν αν αυτό ξεκινούσε στις 21:30. Γι’ αυτόν λοιπόν το λόγο, η Superleague το μεταφέρει την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: