Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Ζενίτ – Μπενφίκα: Ο διαιτητής δεν είδε τις μπουνιές ούτε σε βάρος του βοηθού του!! (video)

Απίστευτος πραγματικά ήταν ο διαιτητής αναμέτρησης της ομάδας κάτω των 19 της Ζενίτ με την αντίστοιχη της Μπενφίκα στο πλαίσιο του Winter Cup που διεξήχθη στη Ρωσία.
Η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης επικράτησε εύκολα 3-0 των «αετών» που όμως αποδείχθηκε ανώτερη στην …πυγμαχία.
Σε κάποια φάση του αγώνα ο παίκτης της πορτογαλικής ομάδας με το νούμερο 4 άρχισε να σφυροκοπεί με διαδοχικές γροθιές  τον Αρτέμ Σιμονιάν της Ζενίτ. Η παρέμβαση συμπαικτών και αντιπάλων έβαλε τέλος στον «μαινόμενο ταύρο» παίκτη της Μπενφίκα αλλά λίγα δευτερόλεπτα μετά ένας ακόμα  άσος της ομάδας της Λισσαβόνας  έβαλε με ανάλογο πυγμαχικό τρόπο στο στόχαστρο του τον Σιμονιάν. Στο νέο κομφούζιο που προέκυψε μία από τις μπουνιές του παίκτη της Μπενφίκα δεν βρήκε στόχο και προσγειώθηκε σ’ έναν από τους βοηθούς του διαιτητή που  είχε προστρέξει σε ρόλο ειρηνοποιού.
Το τρομερότερο όλων ήταν ότι ο αθεόφοβος διαιτητής το μόνο που έκρινε σκόπιμο να πράξει μετά από όλη αυτή τη μάχη ήταν να δείξει μία κίτρινη κάρτα στον πρώτο από τους δύο μποξέρ της πορτογαλικής ομάδας. Οι οποίοι πιθανόν να τα έβαλαν με τους Ρώσους πέραν της πίκρας για τα τρία γκολ τα οποία είχαν ήδη δεχθεί αλλά και ίσως και για το λόγο ότι οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί εφέτος και στη φάση των ομίλων του Champions league όπου η Ζενίτ νίκησε δις 2-0 εκτός και 1-0 εντός και άφησε εκτός συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων την περυσινή φιναλίστ του Europa League πρωταθλήτρια Πορτογαλίας ).




*Πηγή: onsports.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: