Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Στο Μπριζ υπάρχουν μόνο… Κλαμπ!

Τον αντίπαλό της στον τελικό του βελγικού Κυπέλλου περιμένει ήδη η Κλαμπ Μπριζ, η οποία σάρωσε με 5-1 τη συμπολίτισσα Σερκλ στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Στο Μπριζ υπάρχουν μόνο… Κλαμπ
Η Κλαμπ Μπριζ σάρωσε 5-1 τη Σερκλ Μπριζ εντός έδρας, στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του βελγικού Κυπέλλου και ήδη φαίνεται πως εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, αφού θωρείται σχεδόν απίθανο να «ανατρέψουν» οι φιλοξενούμενοι αυτό το σκορ στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας.

Έτσι, οι φιναλίστ του Κυπέλλου Πρωταθλητριών του 1978 ετοιμάζονται να διεκδικήσουν το δεύτερο φετινό τίτλο, αφού βρίσκονται στην πρώτη θέση της Jupiler League.

Οι νικητές δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους τους, σκοράροντας με τους Γκεντόζ στο14΄, Ντε Σούτερ στο 49’, Βάσκεθ στο 63’, Ιθκιέρντο στο 78’ και Στορμ στο 88’. Είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Μπάτσελιτς-Γκργκιτς στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όμως αυτός και οι συμπαίκτες τους επηρεάστηκαν σίγουρα και από την αποβολή του Μπουρντέν στο 66’.


Η σύνθεση της Μπριζ: Κούγιοβιτς, Μουνιέρ, Μεσέλ, Ντανσβίλ, Ντε Μποκ, Σίμονς, Βάσκεθ (83’ Μπολινγκολί), Γκαντόζ (76’ Στορμ), Ντε Σούτερ (76’ Ντιερκς), Ιθκιέρντο *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: