Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Πυριτιδαποθήκη έτοιμη να εκραγεί!!

Σας παραθέτω ένα «απάνθισμα»… βαθυστόχαστων δημοσιογραφικών (!!!)… απόψεων ενός θεωρητικού της ερυθρόλευκης «ιδεολογίας» και χαρακτηριστικού εκπροσώπου της περιβόητης γαυρικής σχολής των ασπόνδυλων και κρετίνων (κατά Σαλιαρέλη, «επιστημόνων»).Γράφει ο Δημήτρης Μπούζας

Και αυτό για να αντιληφθείτε και για να συνειδητοποιήστε περισσότερο τι ακριβώς «συμβαίνει» στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αλλά και που ακριβώς βρίσκεται το εργοστάσιο παραγωγής της ανωμαλίας με τους εκτροφείς της βίας, της αδικίας και του μίσους που δρουν ανεμπόδιστοι, διαμορφώνοντας χολεριασμένες καταστάσεις εξωθώντας ακόμη και σε εγκληματικές ενέργειες (φόνος Φιλόπουλου) εκείνους τους ανεγκέφαλους και ψυχοπαθείς που έχουν την ατυχία να υφίστανται αδιάκοπα πλύση εγκεφάλου από μία αδίστακτη, ανήθικη και μαύρη προπαγάνδα.

Στο «απάνθισμα» των γραφικών δημοσιογραφικών… περιττωμάτων ο ΠΑΟΚ έχει την τιμητική του και τον πρώτο λόγο. Είναι ο κύριος στόχος. Ο εμμονικός και λιγόψυχος τύπος παραμορφώνει εσκεμμένα και ειρωνικά τον ΠΑΟΚ σε ΜΠΑΟΥΓΚ (!!) και επιδίδεται σε μία προσπάθεια αηδιαστικής στήριξης των δύο φονιάδων διαιτητών (Δημητρόπουλο και Ιωαννίδη) για τον διπλό άθλο τους σε Τούμπα και Βέροια. Παράλληλα, συκοφαντεί, προσβάλλει και ειρωνεύεται με εμετικά σχόλια τις δύο βορειοελλαδίτικες ομάδες (ΠΑΟΚ και Βέροια), αλλά και τον Ιβάν Σαββίδη. Το σημαντικό στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι τα όσα συνέγραψε το θεωρητικό κακέκτυπο του Σουσλόφ, γιατί αυτά έμοιαζαν με όσα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει στο παντελόνι του όταν τον έπιασε το κόψιμο στην ιδέα και μόνο ότι κάπου κοντά βρισκόταν ο ΠΑΟΚ. Αλλά το γεγονός ότι αυτόν τον τύπο με τα τοξικά αντιβορειοελλαδικά και αντιΠΑΟΚτσήδικα βοθρολύματα, τον φιλοξενεί τακτικότατα η γνωστή τηλεοπτική εκπομπή του δημοσιογράφου των ειδικών αποστολών του Ολυμπιακού (όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε στον κ. Μαρινάκη) και το πλέον λυπηρό είναι ότι συνδιαλέγονται μαζί του Θεσσαλονικείς δημοσιογράφοι (!!!) και τον νομιμοποιούν βοηθώντας έμμεσα στο να περάσει την προπαγάνδα του στην συμπρωτεύουσα.

Διαβάστε τι γράφει το λαμόγιο: «Πάμε τώρα στα ειδικότερα στοιχεία που σημάδεψαν αυτόν τον αγώνα και που δυστυχώς δεν ήταν όλα αγωνιστικά. Να μιλήσουμε για την διαιτησία. Ο Ιωαννίδης ήταν παλικάρι. Αρσενικός διαιτητής που πήγε κόντρα στην ατμόσφαιρα που «τα έβγαλε και τα έδειξε» τα… τσαμπούκια και τους ψευτόμαγκες. Ο Ιωαννίδης δεν αδίκησε πουθενά την Βέροια. Οι αποφάσεις του ήταν ολόσωστες. Το ίδιο αντρική, αρσενική και υπερήφανη ήταν η διαιτησία του κ. Δημητρόπουλου στον αγώνα του ΜΠΑΟΥΓΚ με τον Παναιτωλικό. Πιστεύω ότι τελικά αυτοί οι τύπου Ιωαννίδη και Δημητρόπουλου διαιτητές είναι που βγάζουν ασπροπρόσωπη την ελληνική διαιτησία και όχι οι διεθνείς κλανιάρηδες ως επί τω πλείστων που μοιράζουν διπλωματικά τα σφυρίγματά τους ανάλογα με την έδρα και την ατμόσφαιρα. Ο Δημητρόπουλος όπως και ο Ιωαννίδης ήταν ολόσωστοι. Όμως και μόνο το γεγονός ότι έχασε ο ΜΠΑΟΥΓΚ (του φιλόξενου και μπεσαλή Ιβάν), ήταν αρκετό για να τον στοχοποιήσουν οι αντικειμενικές λέρες της δημοσιογραφίας, οι οποίοι έχουν βρει άλλον τρόπο να περνάνε την σιχαμερή τους άποψη.

Τέταρτος παράγων του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν το εχθρικό κλίμα το οποίο προερχόταν φυσικά από την εξέδρα των οπαδών του ΜΠΑΟΥΓΚ. Ναι ήταν και αυτοί εκεί με άγνωστες πλην ευνόητες προθέσεις. Ασχετο βεβαίως ότι το μόνο που κατάφεραν ήταν να γαργαλίσουν τις πατούσες των ερυθρολεύκων. Το γενικότερο συμπέρασμα για την ομάδα της Βέροιας είναι εντυπωσιακά αηδιαστικό. Μια πρώην «βασίλισσα του Βορρά» έχει καταντήσει μία βρωμερή «γύφτισσα του Βορρά».

Συγχαρητήρια στην διοίκησή τους και σε όσους συνετέλεσαν σε αυτά τα χάλια που όλοι μας παρακολουθήσαμε με έκπληξη και αγανάκτηση».

Δεν νομίζω ότι πρέπει να προσθέσουμε τίποτα παραπάνω σε αυτά τα ξεράσματα. Αν μας μείνει κάτι να κάνουμε είναι να βάλουμε στην κορυφή της λίστας των ηθικών αυτουργών για ό,τι ακραίο πιθανόν να προκύψει εάν συνεχιστεί το μπαράζ της διαιτητικής εξόντωσης των αντιπάλων του Ολυμπιακού, που έχει μετατρέψει τον χώρο σε μία πυριτιδαποθήκη έτοιμη να εκραγεί και τον «συγγραφέα» του τερατώδους και ηλιθιώδους αυτού κειμένου. ΕΠΟ, ΚΕΔ, Σούπερ Λίγκα, διαπλεκόμενα ΜΜΕ του λεκανοπεδίου και συλλογικά έντυπα του θρύλου συμπληρώνουν με κραυγαλέο τρόπο αλλά και εκρηκτικό τον κύκλο μιας εξόφθαλμης ηθικής αυτουργίας. Κ. Κοντονή σπεύσατε το κακό παραμονεύει.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: