Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Χέρστον: «Μακάρι να έρθει στην ΑΕΚ ο Ζήσης»

Έτοιμος να βοηθήσει την ΑΕΚ να αλλάξει... level δήλωσε ο Μαλίκ Χέρστον, ενώ ευχήθηκε να συνεργαστεί με το Νίκο Ζήση και στη νέα του ομάδα, μετά την κοινή τους θητεία στη Σιένα.

Χέρστον: «Μακάρι να έρθει στην ΑΕΚ ο Ζήσης»
«Η ΑΕΚ έχει πάρει το δρόμο της και θέλω να την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της. Γνωρίζω ότι η χώρα βρίσκεται στο μέσον μιας οικονομικής κρίσης. Το μόνο που ήξερα από την Ελλάδα ήταν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, τους οποίους αντιμετώπιζα κάθε χρόνο στην Ευρωλίγκα. Ξέρω ότι η Ελλάδα έχει μπασκετική παράδοση και οι καλύτεροι παίκτες ήρθαν να παίξουν εδώ», δήλωσε ο Μαλίκ Χέρστον σε συνέντευξή του στον OTE TV.

«Μίλησα με τον Ντράγκαν Σάκοτα και περίμενα μια καλή πρόταση. Μίλησα επίσης και με τον Ποπς Μενσά Μπονσού και μου είπε τις καταστάσεις που επικρατούν εδώ. Ο Ποπς μου είπε ότι θέλει η ΑΕΚ έναν παίκτη στη θέση 4. Εγώ είχα απορρίψει κάποιες προτάσεις. Είδα ότι η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή προοπτική για εμένα. Θέλω να βρω το ρυθμό μου και να βοηθήσω την ομάδα και τον κόουτς να πετύχουν τους στόχους τους. Όπου και να πήγα ποτέ δεν δημιούργησα αναταραχές και θέλω να κάνω απλά τη δουλειά μου», πρόσθεσε ο Αμερικανός φόργουορντ.

Όσο για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με τον Νίκο Ζήση, είπε: «Ο Ζήσης είναι ο άνθρωπός μου. Από τους πιο αγαπημένους μου συμπαίκτες σε όλες τις ομάδες που έχω παίξει. Μακάρι κάποια στιγμή να παίξουμε ξανά μαζί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: