Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Ο «μάγος» που έφτιαχνε τα σαββατοκύριακά μας!!

O Ζιοβάνι κλείνει σήμερα τα 43 και η Web TV του sport-fm.gr θυμάται στιγμές «μαγείας» από το πέρασμα του σπουδαίου Βραζιλιάνου επιθετικού στον Ολυμπιακό και τα ελληνικά γήπεδα.

Ο «μάγος» που έφτιαχνε τα σαββατοκύριακά μας
Ο Τζόρτζεβιτς είναι ο παίκτης με την μεγαλύτερη προσφορά με τα ερυθρόλευκα. Ο Ριβάλντο ήταν το μεγαλύτερο όνομα που ήρθε ποτέ στην Ελλάδα. Ωστόσο ο Τζιοβάνι είχε κάτι το ξεχωριστό.

Ήταν περισσότερο από ένας σπουδαίος άσος. Ήταν από τους παίκτες που έφτιαχνε τα σαββατοκύριακα όχι μόνο των φίλων του Ολυμπιακού, αλλά όλων των ποδοσφαιρόφιλων.

Το 1999 ο Σωκράτης Κόκκαλης έβγαζε 4 δις δραχμές από τα ταμεία του συλλόγου και δεν το μετάνιωσε ποτέ. Για έξι χρόνια ο Βραζιλιάνος μάγευε με την μπάλα στα πόδια, χάρισε αμέτρητες συγκινήσεις και υπέροχες ενέργειες.

Ήταν ο «μάγος» του Ολυμπιακού, αλλά όλοι τον εκτιμούσαν το ίδιο κι ακόμα και οι αντίπαλοι υποκλίνονταν στα ποδοσφαιρικά του κατορθώματα.

Με αφορμή τα γενέθλιά του (σήμερα κλείνει τα 43) η Web TV του sport-fm.gr θυμάται μοναδικές στιγμές από το πέρασμα του στα ελληνικά γήπεδα.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: