Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Χάρα: «Καθιέρωση και τίτλους με Ολυμπιακό»

Χαρούμενος για την έλευσή του στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Φράνκο Χάρα, ο οποίος επιθυμεί να καθιερωθεί και να κατακτήσει τίτλους με τους «ερυθρόλευκους».

Χάρα: «Καθιέρωση και τίτλους με Ολυμπιακό»
Έτοιμος να διεκδικήσει θέση στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού δηλώνει ο Φράνκο Χάρα, ο οποίος παρουσιάζεται χαρούμενος για τις πρώτες του μέρες ως παίκτης των Πειραιωτών.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, όμως, σκέφτεται και την παρουσία του στην ομάδα, όπου επιθυμεί να καθιερωθεί και στη συνέχεια να διεκδικήσει τίτλους με τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 26χρονος άσος στο Novasports

«Aπό τα λίγα που έχω δει είναι μία πολύ όμορφη χώρα. Το ωραιότερο είναι ο καιρός, η πόλη μου αρέσει και πιστεύω ότι υπάρχουν όσα θέλει να έχει κάποιος για να ζήσει σε μία ξένη χώρα. Μέχρι στιγμής περνάω ωραία.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι συνηθισμένοι στις συνεχόμενες υποχρεώσεις και στις τρεις διοργανώσεις και ξέρουν πως να φροντίζουν τον εαυτό τους για να αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες. Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση αυτή την στιγμή και δεν υπάρχει πρόβλημα με το πρόγραμμα.

Το σημαντικό είναι να σκεφτόμαστε κάθε παιχνίδι ένα - ένα. Να παίζουμε με στόχο τους τρεις βαθμούς. Ξέρουμε πως είναι πολύ σημαντικό το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ γιατί εκείνοι έχασαν, ενώ εμείς πήραμε τη νίκη και έχουμε ένα πλεονέκτημα πέντε πόντων. Όμως, το σημαντικότερο είναι να κερδίζουμε τον αγώνα που ακολουθεί και να συγκεντρώνουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς

Ο καθένας έχει όνειρο αρχικά να προσαρμοστεί και μετά να κερδίσω τίτλους και να αποτελέσω μέλος του Ολυμπιακού
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: