Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Η... αγγελία του Φερνάντες για προπονητή!!

Η ΚΠΡ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και ο πρόεδρος του συλλόγου, Τόνι Φερνάντες, με ανάρτησή του στο twitter, γνωστοποίησε όλα τα χαρακτηριστικά που θέλει να έχει ο νέος τεχνικός, ώστε να προχωρήσει στην πρόσληψή του.
Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι αγγελία. Ίσως και να είναι.
Ο Τόνι Φερνάντες, «χτύπησε» για ακόμα μία φορά στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, αναρτώντας όλα τα «θέλω» του που πρέπει να έχει ο υποψήφιος προπονητής, αν θέλει να είναι ο διάδοχος του Χάρι Ρέντναπ.
Η ΚΠΡ βρίσκεται στην αναζήτηση τεχνικού και ο πρόεδρος του συλλόγου επεσήμανε πως οι προτάσεις που έχουν γίνει από τους ίδιους τους οπαδούς των Ρέιντζερς, βρίσκονται στα πλάνα της διοίκησης.
«Εμείς η διοίκηση θα προσλάβουμε κάποιος που νοιάζεται, σκέφτεται μακροπρόθεσμα, θέλει να συμπεριληφθεί στην ανάπτυξη της ακαδημίας, έχει προπονητικά προσόντα, θα παίξει με νέους παίκτες και είναι νικητής», δήλωσε αρχικά.
«Τα ονόματα που οι οπαδοί αναφέρουν σε εμένα, είναι ονόματα που αναμένεται να σκεφτούμε. Θα έλεγα ότι θα γίνουν τρεις συνεντεύξεις. Όλη η υποστήριξη του κόσμου έχει ληφθεί υπ' όψιν», υπογράμμισε.
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: