Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Γλίτωσε το βαθμό η Γκενκ!!

Μακριά από τις νίκες για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι παρέμεινε η Γκενκ μετά την ισοπαλία της με 1-1 απέναντι στην Οστάνδη στον εξ’ αναβολής αγώνα για την 21η αγωνιστική του βελγικού πρωταθλήματος.

Γλίτωσε το βαθμό η Γκενκ
Την ευκαιρία να προσπεράσει τη Σαρλερουά και να πλασαριστεί στην πρώτη εξάδα που οδηγεί στα play off του βελγικού πρωταθλήματος, έχασε η Γκενκ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Οστάνδη στο εξ’ αναβολής ματς για την 21η αγωνιστική του βελγικού πρωταθλήματος

Στο 49’ ο Γκόριους έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να βάλει την Γκενκ μπροστά στο σκορ, καθώς ο Γάλλος μέσος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Οβονό από τη άσπρη βούλα του πέναλτι.

Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά και στο 72’ ο Ρουίς εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κέτελες και έδωσε στην Οστάνδη το προβάδισμα στο σκορ. Όμως η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση και δυο λεπτά μετά έφεραν το ματς στα ίσα με τον Σράιβερς για το 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Έτσι η Γκενκ δεν πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και με 37 βαθμούς παρέμεινε στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η Οστάνδη έφτασε τους 28 πόντους και έπιασε τη Ζούλτε Βάρεγκεμ στη δέκατη θέση. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: