Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Εγκρίνει Μποντ-Φέρντιναντ ο Ρέντναπ!!

Την ώρα που ο Τιμ Σέργουντ είναι το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΚΠΡ, ο -πρώην πλέον- κόουτς των Ρέιντζερς, Χάρι Ρέντναπ, στήριξε την απόφαση του Τόνι Φερνάντες, να παραδώσει προσωρινά τα «σκήπτρα» της ομάδας στους Κέβιν Μποντ και Λες Φέρντιναντ.
Η παραίτηση του Χάρι Ρέντναπ έπεσε σαν «κεραυνός εν αιθρία» στην ΚΠΡ, οι άνθρωποι της οποίας αναζητούν τον αντικαταστάτη του για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.
Μέχρι λοιπόν να βρεθεί ο «εκλεκτός», οι Κέβιν Μποντ και Λες Φέρντιναντ είναι αυτοί που πήραν το... τιμόνι της ομάδας, με τον Ρέντναπ να τους εγκρίνει αμφότερους για μόνιμους αντικαταστάτες του.
«Ο Κέβιν μπορεί να κάνει τη δουλεία, στα σίγουρα. Μπορεί απολύτως να προπονήσει έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο. Παρόλα αυτά δεν έχει να κάνει με εμένα. Δεν είναι δική μου απόφαση. Είναι στο χέρι των ιδιοκτητών τον ποιον θα επιλέξουν. Είμαι σίγουρος ότι ο Λες μπορεί να κάνει τη δουλειά. Είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου και ξέρει το παιχνίδι. Θα ήθελα πολύ να δω έναν από αυτούς να πάρει τη δουλειά», δήλωσε χαρακτηριστικά.
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: