Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Ο Κομπότης είχε άλλη άποψη για Κονέ!!


Ο Εμάνουελ Κονέ προσπάθησε να μείνει ελεύθερος λίγες ημέρες πριν τελειώσει η μεταγραφική περίοδος, αλλά ο Γιάννης Κομπότης προτίμησε να τον κρατήσει, να τον πληρώνει και χωρίς να παίζει!

Ο Κομπότης είχε άλλη άποψη για Κονέ
Στη «μαύρη λίστα» του Γιάννη Κομπότη μπήκε ο Εμάνουελ Κονέ. Ο Ιβοριανός μεσοεπιθετικός είχε μεταβεί στην πατρίδα του, λόγω του ξαφνικού θανάτου του πατέρα του, αλλά παρέμενε εξαφανισμένος μέχρι λίγο πριν λήξει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου.

Ο 28χρονος παίκτης έφτασε στη Βοιωτία και ζήτησε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ να μείνει ελεύθερος, αλλά ο Κομπότης είχε αντίθετη άποψη.

Όπως αποκαλύπτει η SportDay, ο Κονέ πήγε να τον φέρει προ τετελεσμένων τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου, σκεπτόμενος ως εξής:

«Το καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιό μου και δεν μένω με την καμία. Το ξέρει. Θα του ζητήσω, λοιπόν, να φύγω από τώρα και θα με αφήσει. Αφού ξέρει ότι δεν γουστάρω άλλο και δεν είμαι για να τρώω τα πόδια μου εδώ. Θα με κρατήσει δυσαρεστημένο και με τα μούτρα μέχρι το πάτωμα; Με τίποτα!».

Από την πλευρά του, ο Κομπότης φέρεται να του απάντησε: «Φέρε πρόταση να φύγεις». Πρόταση δεν ήρθε ποτέ και έτσι ο Κονέ έμεινε στην Λιβαδειά, όπου θα πληρώνεται μεν κανονικά, αλλά δεν πρόκειται να παίξει μέχρι το τέλος της σεζόν, όταν και λήγει το συμβόλαιό του.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: