Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Ενα… διαζύγιο, τρεις ήττες και δύο αποκλεισμοί!!

Μερικές αράδες είναι αρκετές για να αποτυπώσουν το παρελθόν των αναμετρήσεων των δύο ομάδων. Κρύβουν ωστόσο παρασκήνιο και τουλάχιστον για τον Άρη, οι αγώνες με τη Κηφισιά στην Αθήνα του προκάλεσαν εσωτερικά προβλήματα.

Με πιο χαρακτηριστική αυτή του Κυπέλλου τον Σεπτέμβριο του 2013. Η βαριά ήττα με 81-60 και ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος ήταν η αρχή του τέλους της συνεργασίας του Άρη με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή. Ο έμπειρος τεχνικός είχε διατηρηθεί στη τεχνική ηγεσία για κάποιες ακόμη εβδομάδες, στην πραγματικότητα όμως η σχετική απόφαση είχε ληφθεί μετά την ήττα στο «Ζηρίνειο».

Πριν από λίγους μήνες – και πάλι για το Κύπελλο – η Κηφισιά έφραξε τον δρόμο του Άρη προς την ημιτελική φάση του θεσμού. Υπάρχει επίσης και η ήττα των «κίτρινων» στο πρωτάθλημα της περσινής περιόδου.

Λίγο παράξενο, αλλά ο Άρης δεν έχει κερδίσει στη Κηφισιά στη σύγχρονη ιστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων, στοιχείο που προσθέτει ενδιαφέρον στην αυριανή αναμέτρηση των δύο ομάδων. Πόσω μάλλον από τη στιγμή που θεωρείται κομβικής σημασίας για τον στόχο κατάκτησης μιας θέσης στη τετράδα του πρωταθλήματος.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: