Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Έρχεται και ο Κατακαλίδης μαζί με Παπαθανασάκη!!

Δεν έρχεται μόνο ο Σπύρος Παπαθανασάκης  στην Θεσσαλονίκη, αλλά και ο Γιώργος Κατακαλίδης. Ο Έλληνας επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ  αποτελεί μέλος της ΠΑΕ και μέχρι σήμερα δεν είχε έρθει στην Ελλάδα. 
Θα είναι όμως και αυτός στην Αθήνα και στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο αλλά θα παραμείνει αρκετές μέρες μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ στην Θεσσαλονίκη.
Ο Σπύρος Παπαθανασάκης του έχει μεγάλη εμπιστοσύνη και θα ήθελε να τον δει σε κάποιο πόστο μέσα στην ΠΑΕ. Αυτό αν και φαίνονταν αρχικά δύσκολο, τώρα φαίνεται να έχει πρόσφορο έδαφος,  αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι δεδομένο. Ο πρόεδρος του Ηρακλή θεωρεί ότι ο συγκεκριμένος μπορεί να βοηθήσει με την εμπειρία του σε πολλούς τομείς  τόσο στο αγωνιστικό τμήμα όσο και στο χορηγικό, καθώς έχει αρκετές γνωριμίες.
Ο Κατακαλίδης είναι επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ και έχει ποδοσφαιρικό παρελθόν.  Στα νεανικά του χρόνια ήταν ποδοσφαιριστής σε μία από τις πιο ιστορικές ομάδες  των ΗΠΑ  την Ερθουϊκς και θα μπορούσε να είχε κάνει καριέρα αν δεν είχε τραυματιστεί.
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: