Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Μαρτίνεθ: «Πολύ δυνατή η Ντιναμό Κιέβου»

Μπορεί, όπως είπε, η Ντιναμό Κιέβου να μην είναι από τις πλέον… διαφημισμένες ομάδες της Ευρώπης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η Έβερτον θα την κοιτάξει αφ’ υψηλού. Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ μίλησε με κολακευτικά λόγια για την προσεχή αντίπαλο της ομάδας του στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, χαρακτηρίζοντας την δυνατή και σκληρή!  
«Ήταν αυτό που περιμέναμε. Μια σκληρή ομάδα. Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτή την κλήρωση. Η Ντιναμό Κιέβου είναι μεγάλη ομάδα και αυτό φαίνεται, αφού είναι αήττητη στο πρωτάθλημά της. Είναι μπροστά από ομάδες όπως η Σαχτάρ και Ντνιέπρ», τόνισε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος φάνηκε ενήμερος για τους παίκτες κλειδιά των προσεχών αντιπάλων της ομάδας του:
«Έχουν ορισμένους γνωστούς ποδοσφαιριστές, όπως τον Αντρέι Γιαρμολένκο, τον Ζερμέιν Λενς και τον Γιούνες Μπελχαντά. Ξέρω ότι η Ντιναμό δεν είναι από τις ομάδες που μπορείς να παρακολουθήσεις συχνά, όπως για παράδειγμα τις ισπανικές ή τις ιταλικές, αλλά πιστέψτε με είναι πολύ δυνατή»!
Η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων ορίστηκε να διεξαχθεί στο «Γκούντισον Παεκ» στις 12 Μαρτίου, κάτι που δεν άρεσε στον Μαρτίνεθ: «Σε μια κλήρωση προτιμάς συνήθως να δίνεις το πρώτο ματς εκτός έδρας και τη ρεβάνς στην έδρα σου. Δυστυχώς για εμάς συμβαίνει το αντίθετο και πρέπει να το σεβαστούμε. Τώρα, όμως, εστιάζουμε την προσοχή μας στην Άρσεναλ».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: