Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

«Πρώτα η άνοδος»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Λάζαρος Καλαιτζίδης και μίλησε για την κατάσταση στους «κυανόλευκους».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Είμαστε τυχεροί που υπάρχει ο Παπαθανασάκης. Δεν είναι μόνο το οικονομικό αλλά γενικά είναι δίπλα στην ομάδα και στόχος είναι να πάμε στην πρώτη κατηγορία. Σίγουρα θέλουμε και την νίκη στο κύπελλο αλλά ο πρώτος στόχος είναι η άνοδος. Στο Καυτατζόγλειο έπρεπε να κερδίσουμε 3-0 αλλά υπήρχε το άγχος. Δεν πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας το κύπελλο και μπράβο στο προπονητή που τα λέει κάθε μέρα».
Για την δουλειά του Σπύρου Παπαθανασάκη:
 «Κάθε μέρα έχει επαφή με τον Σεντελίδη και όσους ασχολούνται στην ομάδα και ξέρει τι γίνεται. Ο πρόεδρος μας έχει κάθε μέρα επικοινωνία και γνωρίζει τα πάντα. Πρέπει ο κόσμος να βοηθά αυτό τον άνθρωπο. Πρέπει να είμαστε όλοι δίπλα στην ομάδα ανεξάρτητα τον αντίπαλο. Τα δύσκολα έρχονται και τα πλέι οφ είναι άλλο πρωτάθλημα».
Για το παιχνίδι με το Γάζωρο:
«Καλώ τον κόσμο να έρθει χωρίς επεισόδια. Οι οργανωμένοι δεν δημιουργούν κανέναν πρόβλημα φέτος και είναι πάντα δίπλα στην ομάδα».
Για την βία στην Ελλάδα:
«Για την βία πρέπει να παρθούν διαφορετικά μέτρα. Όλοι θέλουμε το καλό του ποδοσφαίρου αλλά πρέπει να γίνει κάτι άλλο. Οι διακοπές είναι απλά… ασπιρίνες».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: