Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

One Way(ne) or another!!

Μα έτσι, μα αλλιώς, η Μαν. Γιουνάιτεντ παραμένει αποτελεσματική στο «Ολντ Τράφορντ»! Με δυο γκολ του Γουέιν Ρούνεϊ, οι «διάβολοι» λύγισαν 2-0 τη Σάντερλαντ και πέρασαν στην 3η θέση της Premier League.

One Way(ne) or another!
Εκτός έδρας κάνει νερά, αλλά τουλάχιστον το «Ολντ Τράφορντ» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το ‘χει (ξανα)κάνει «φρούριο»!

Παρόλο που δυσκολεύτηκε απ’ τη μαχητική Σάντερλαντ, η ομάδα του Φαν Χάαλ έφτασε στην 11η νίκη στο «θέατρο των ονείρων» (2-0) και πέρασε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Το πέναλτι που κέρδισε ο Φαλκάο από τον πρώην «διάβολο» Ο’ Σέι και η αποβολή του (επίσης πρώην παίκτη της Γιουνάιτεντ) Μπράουν ξεκλείδωσαν το παιχνίδι για τη Γιουνάιτεντ.

Κι επέτρεψαν στον Γουέιν Ρούνεϊ να υπογράψει -με δυο γκολ- το τρίποντο που αφήνει ελπίδες ακόμα και για τη δεύτερη θέση (σ.σ. η Σίτι απέχει πέντε πόντους και παίζει την Κυριακή στο «Άνφιλντ»).



Την ίδια ώρα όμως που η Γιουνάιτεντ παρέμενε δυνατά στη μάχη για το Champions League, η Σαουθάμπτον έχανε ακόμα περισσότερο έδαφος σ’ αυτή. Πέφτοντας κι εκείνοι θύματα του εκπληκτικού Μπεραχίνο (11ο γκολ φέτος), οι «άγιοι» ηττήθηκαν 1-0 από τη Γουέστ Μπρομ κι έχοντας μια μόλις νίκη σε πέντε ματς, κινδυνεύουν να μείνουν έπειτα από καιρό εκτός της πρώτης πεντάδας.



Κατά τ’ άλλα, η κυνική Σουόνσι έκανε μια ακόμα «κηδεία», περνώντας απ’ την έδρα της Μπέρνλι. Μετά τη νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (και λίγο καιρό μετά το διπλό στο Σαουθάμπτον), οι «κύκνοι» φαρμάκωσαν και την εκ των ουραγών του πρωταθλήματος και χάρη σ’ ένα αυτογκόλ του Τρίπιερ, προσέθεσαν τρεις ακόμα βαθμούς στο σακούλι (1-0).



Το ίδιο κατάφερε όμως και η φορμαρισμένη Στόουκ. Με ήρωα τον Κράουτς, οι «potters» καθάρισαν και τη Χαλ του Ντάμε Εντόι (σ.σ πέρασε αλλαγή στο 56’) και έφτασαν στην τέταρτη νίκη τους στα έξι τελευταία ματς (1-0). Με το ίδιο σκορ δε -και πρωταγωνιστή ξανά τον Παπί Σισέ- η Νιούκαστλ επέστρεψε στις επιτυχίες κι έδωσε ένα ακόμα σπρώξιμο στην Άστον Βίλα προς τον γκρεμό.



Δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία στην Premier League


Το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής

Σάββατο, 28/2

Γουέστ Χαμ-Κρίσταλ Πάλας 1-3
(76’ Βαλέντσια - 41’ αυτ. Κρέσγουελ, 51’ Νταν, 63’ Μάρεϊ)

Μπέρνλι-Σουόνσι 0-1
(64’ αυτ. Τρίπιερ)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Σάντερλαντ 2-0
(66’, 85’ πεν. Ρούνεϊ)

Νιούκαστλ-Άστον Βίλα 1-0
(37’ Σισέ)

Στόουκ-Χαλ 1-0
(71’ Κράουτς)

Γουέστ Μπρομ-Σαουθάμπτον 1-0
(2’ Μπεραχίνο)

Κυριακή, 1/3

Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι (14:00)
Άρσεναλ-Έβερτον (16:05)

*Λόγω του τελικού του Λιγκ Καπ, ο αγώνας ΚΠΡ-Τότεναμ μεταφέρεται για τις 7/3 ενώ η αναμέτρηση ανάμεσα σε Λέστερ και Τσέλσι θα γίνει στις 29/4.


Η επόμενη αγωνιστική (28η)

Τρίτη 3/3 (21:45)

Άστον Βίλα-Γουέστ Μπρόμιτς
Χαλ-Σάντερλαντ
Σαουθάμπτον-Κρίσταλ Πάλας

Τετάρτη 4/3 (21:45)

ΚΠΡ-Άρσεναλ
Γουέστ Χαμ-Τσέλσι
Μάντσεστερ Σίτι-Λέστερ
Νιούκαστλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Στόουκ-Έβερτον
Τότεναμ-Σουόνσι
Λίβερπουλ-Μπέρνλι (22:00)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: