Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Απογοητευμένος με τους επιθετικούς ο Φαν Χάαλ!!

Την ώρα που το επιθετικό του τρίο κοστίζει πάνω από 100 εκ. λίρες, ο Λουίς Φαν Χάαλ παραδέχτηκε ότι αυτή τη στιγμή, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει στο δυναμικό της έναν στράικερ που να μπορεί να πετύχει 20 γκολ μέσα στη σεζόν!
Στην παραδοχή ότι οι επιθετικοί του βρίσκονται σε... κρίση, κάτι που όπως τόνισε το γνωρίζουν και οι ίδιοι, προέβη ο Λουίς Φαν Χάαλ.
Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε πως στην παρούσα φάση, οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν έχουν στο ρόστερ τους έναν φορ που να μπορεί να σκοράρει 20 φορές μέσα στη σεζόν, σημειώνοντας πως αυτό είναι ένα ζήτημα που θα πρέπει να λύσει μαζί με τους συνεργάτες του.
«Είναι αλήθεια επειδή δεν μπορώ να το αρνηθώ, ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι δεν μπορεί να το αρνηθεί, ο Φαλκάο δεν μπορεί να το αρνηθεί και ο Ρούνεϊ δεν παίζει εκεί πλέον. Δεν μπορούμε να το αρνηθούμε πως αυτή τη στιγμή, δεν έχουμε έναν επιθετικό που σκοράρει 20 γκολ μέσα στη σεζόν», δήλωσε αρχικά.
«Αυτό δεν λέει κάτι ενόψει της νέας σεζόν. Μπορεί να είχαν μία άτυχη σεζόν και εγώ, μαζί με το επιτελείο μου, πρέπει να αποφασίσω, εάν είναι αυτό ή άλλοι παράγοντες», προσέθεσε.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: