Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Ερυθρόλευκη αντιβίωση!!

Ο Ολυμπιακός ήταν άρρωστος στην κυριολεξία, όμως δεν χρειάστηκε κανένα πραγματικό φάρμακο για να κερδίσει την Μάλαγα. Η ερυθρόλευκη αντιβίωση είναι ξεχωριστή και επιδρά από μόνη της μέσα στο παρκέ. Με τον Γιώργο Πρίντεζη να γίνεται καλά στο δρόμο από το νοσοκομείο προς το ΣΕΦ και να κάνει βάζει την ομάδα του σε τροχιά νίκης…Γράφει ο Μιχάλης Λεάνης.

Ο Πρίντεζης δεν ήταν ο μόνος παίκτης του Ολυμπιακού που έπαιξε με πρόβλημα υγείας. Ηταν και ο Πέτγουεϊ και ο Τσαϊρέλης που αγωνίστηκαν ταλαιπωρημένοι. Ολα τα 4αρια δηλαδή ήταν στον… αέρα πριν από το ματς, αλλά έπαιξαν και έβαλαν το λιθαράκι τους για τη νίκη. Ο Πρίντεζης έβαλε 13 πόντους σε 16 λεπτά, ο Τσαϊρέλης πέτυχε το τελευταίο καλάθι του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο εν μέσω αποθέωσης, ο Αμερικανός πάλεψε μέχρι τέλους. Στην κυριολεξία και αυτός, γιατί σε μια προσπάθεια για επιθετικό ριμπάουντ έπεσε άτσαλα στο παρκέ και έβγαλε τον ώμο του. Δυστυχώς για την εξάρθρωση δεν υπάρχει αντιβίωση.

Πλάι στους… άρρωστους, υπήρχαν και οι υγιείς που έκαναν σπουδαία δουλειά. Ο Σπανούλης πρώτος και καλύτερος. Ολοκλήρωσε το ματς με 18 πόντους και 10 ασίστ, έστω κι αν μέχρι το 18′ ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Μετά έγινε ο κανονικός Σπανούλης και οδήγησε εκ του ασφαλούς τον Ολυμπιακού. Τον βοήθησε στην πορεία και ο Λοτζέσκι με τα σουτ που έβαλε, ήρθε και ο Σλούκας με δύο τρίποντα, συνολικά οι ερυθρόλευκοι πήραν βοήθεια ανά διαστήματα από πολλούς παίκτες.

Με αυτό τον τρόπο καλύφθηκε το κακό πρώτο ημίχρονο και ο Ολυμπιακός δεν έπεσε θύμα έκπληξης, σε μια βραδιά με περίεργα αποτελέσματα. Η Φενέρ πέρασε από την Μόσχα, η Εφές έχασε από την Λαμποράλ στην Τουρκία. Ο Ολυμπιακός είναι πλέον μόνος πρώτος στη βαθμολογία και αν δεν κάνει λάθη στην πορεία, μπορεί να βγει και πρώτος, αρκεί να κερδίσει την Φενέρ στο ΣΕΦ. Αν χάσει κινδυνεύει να μην έχει πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, αν και εδώ που τα λέμε, μεγαλύτερο πρόβλημα φαίνεται να έχει η ΤΣΣΚΑ, που έχασε και την ισοβαθμία από τους Τούρκους. Ομως υπάρχει δρόμος μέχρι το τέλος του Top 16, είναι ξεκάθαρο πως δεν όποιος κάνει σενάρια από νωρίς, βλέπει πως η πραγματικότητα μπορεί να τον διαψεύσει.
*Πηγή: superbasket.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: