Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Επαφή για Λούκα!

Κάλεσμα στην ΑΕΚ για επαφές έκανε η πλευρά του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, Λούκα. Προχωρά για αριστερό μπακ και στόπερ η «Ένωση». Θέλει να έρθει… νωρίτερα ο Σιμόες.

Επαφή για Λούκα

Από εκεί και πέρα, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς φέρεται να έχει προχωρήσει αρκετά δύο περιπτώσεις αριστεροπόδαρων παικτών, στόπερ και μπακ. Στην ΑΕΚ προτάθηκε και ο Σισίνιο, ο 26χρονος άσος της Σάντος, που αγωνίζεται σαν μπακ και αμυντικό χαφ. Εμπόδιο για τη μεταγραφή είναι το ύψος του (1,68μ.), το κασέ του (1 εκατ. ευρώ) αλλά και το γεγονός ότι η «Ένωση» δεν αναζητεί παίκτη ενδεκάδας για τις δύο αυτές θέσεις, αφού προορίζει για βασικούς τους Μπακάκη και Γιόχανσον.

Θέλει να έρθει ο Σιμόες

Η μεταγραφή του Αντρές Σιμόες στην ΑΕΚ είναι δεδομένη και άλλωστε έχει ανακοινωθεί. Ο Πορτογάλος μέσος θα ανήκει κι επίσημα στην «Ένωση» από την 1η Ιουλίου, ωστόσο ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία να έρθει στην Αθήνα νωρίτερα για να γνωρίσει το νέο εργασιακό του περιβάλλον. Αυτό θα συμβεί όμως μόνο αν του το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις του στην Πορτογαλία, αλλά και η ομάδα του, Μορεϊρένσε.

Παίζεται μια θέση

Μια θέση, αυτή του παρτενέρ του Κολοβέτσιου στο κέντρο άμυνας, φαίνεται πως είναι «ανοιχτή» για την ενδεκάδα της ΑΕΚ στον αγώνα της Κυριακής με την Επισκοπή στο Ρέθυμνο (15:00). Λαμπρόπουλος και Τζανετόπουλος διεκδικούν το χρίσμα, ενώ οι υπόλοιποι κατά πάσα πιθανότητα θα είναι όσοι έπαιξαν και την Τρίτη απέναντι στην Παναχαϊκή, δηλαδή οι Ανέστης, Μπακάκης, Σοϊλέδης, Κολοβέτσιος, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Μάνταλος και Αραβίδης.

*Στην ΑΕΚ αναμένουν τον ορισμό του επαναληπτικού Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Όλα δείχνουν πως πηγαίνει για την Τετάρτη, 11 Μαρτίου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: