Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

«Πλεονέκτημα για εμάς το jet lag της Λίβερπουλ, αλλά…»

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι ήταν ξεκάθαρος. Ο Γολγοθάς που… ανέβηκε η Λίβερπουλ μέχρι να επιστρέψει από την Τουρκία, λόγω καθυστέρησης στην πτήση από την Κωνσταντινούπολη, καταπόνησε την αποστολή, κάτι που ενόψει ντέρμπι ενδεχομένως να λειτουργήσει υπέρ της Μάντσεστερ Σίτι! Βέβαια, ο Χιλιανός έσπευσε να προειδοποιήσει τους ποδοσφαιριστές του για τις παγίδες που θα συναντήσουν στο «Άνφιλντ»!  
«Νομίζω ότι η καθυστέρηση που είχε στην άφιξή της η Λίβερπουλ θα είναι πλεονέκτημα για εμάς, αλλά δεν θεωρώ ότι θα αποδειχθεί καθοριστική. Είμαι της άποψης ότι το πιο καθοριστικό πράγμα στο ποδόσφαιρο είναι η εμφάνιση τη μέρα του αγώνα. Η αλήθεια είναι πως δεν μπορείς να προετοιμάσεις την ομάδα για ένα παιχνίδι όταν τελειώνεις Πέμπτη βράδυ και ξαναπαίζεις την Κυριακή. Οι ποδοσφαιριστές χρειάζονται τουλάχιστον 48 ώρες για να ξεκουραστούν», τόνισε ο Χιλιανός προπονητής, κρούοντας παράλληλα και το καμπανάκι του κινδύνου στους ποδοσφαιριστές του:
«Εάν, όμως, σκεφτούμε ότι θα κερδίσουμε τη Λίβερπουλ, επειδή η αποστολή της έφτασε αργά χθες το βράδυ, θα κινδυνεύσουμε. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλά, διότι και εκείνοι έχουν δυνατή ομάδα. Δεν πιστεύω ότι θα παραταχθούν με τη χθεσινή ενδεκάδα. Έχω συμμετάσχει στο Γιουρόπα Λιγκ και όταν επιστρέφεις Παρασκευή δεν είναι εύκολο να προετοιμαστείς για το ματς της Κυριακής. Τι να κάνουμε όμως, έτσι είναι κανόνες. Παίζουν στο Γιουρόπα Λιγκ. Ίσως κάποια άλλη στιγμή να αντιμετωπίσουμε μεγαλύτερες δυσκολίες σε κάποια προετοιμασία μας».
Όσον αφορά την κούρσα του τίτλου, αλλά και την πίεση που θα ασκήσει η ομάδα του στην Τσέλσι, εφόσον νικήσει στο Κυριακάτικο ματς απάντησε: «Εάν πάρουμε το παιχνίδι, θα μειώσουμε στους δύο πόντους την απόσταση από την Τσέλσι, διότι εκείνη δεν έχει παιχνίδι (σ.σ. λόγω του τελικού του Λιγκ Καπ). Είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε τη νίκη σε βάρος της Λίβερπουλ. Θέλουμε να συνεχίσουμε τα καλά αποτελέσματα στην Πρέμιερ Λιγκ, όπως στα δύο τελευταία ματς. Όσους περισσότερους βαθμούς μαζέψουμε, το καλύτερο  για εμάς». 
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: