Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Απόδοση ευθυνών… όταν πρέπει!

Καμία εν θερμώ απόφαση στον Ολυμπιακό μετά τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα, ωστόσο όλοι αξιολογούνται και θα ληφθούν αποφάσεις όταν θα κριθεί αναγκαίο. Τις λιγότερες ευθύνες αποδίδουν στον Περέιρα.

Απόδοση ευθυνών… όταν πρέπει
Ο προβληματισμός είναι έκδηλος στις τάξεις του Ολυμπιακού μετά τον εφιαλτικό μήνα που φτάνει στο τέλος του, ωστόσο δεν πρόκειται να ληφθούν αποφάσεις εν θερμώ για το μέλλον της ομάδας. Η διοίκηση έχει σαφή εικόνα της κατάστασης, αλλά δεν πρόκειται να βιαστεί σε κρίσεις και θα ολοκληρώσει την αξιολόγηση όλων στο τέλος της σεζόν.

Υπό… εξέταση βρίσκονται όλοι. Από τους Λορένθο και Ισά που «χρεώνονται» πολλές από τις μεταγραφικές επιλογές που δεν έχουν αποδειχτεί σωστές, μέχρι από ποδοσφαιριστές που δεν έχουν προσφέρει τα προσδοκώμενα και δεν δείχνουν πάντα την ίδια διάθεση, αλλά και το τεχνικό τιμ.

Πάντως αυτό που αφήνουν να εννοηθεί από πλευράς διοίκησης, είναι πως ο τελευταίος στον οποίο αποδίδονται ευθύνες για τα αρνητικά αποτελέσματα του τελευταίου μήνα είναι ο Βίτορ Περέιρα. Ο Πορτογάλος προπονητής έχει το ελαφρυντικό πως παρέλαβε μια ομάδα που δεν είναι «δική» του, σε μια πολύ δύσκολη καμπή με ένα πρόγραμμα «βουνό» και την ανάγκη για άμεσα αποτελέσματα, αλλά χωρίς την πολυτέλεια του χρόνου για να περάσει τα πράγματα που θέλει στο παιχνίδι της.

Πολλά και κυρίως… πολλοί θα κριθούν από το φινάλε της σεζόν. Μπορεί ο τίτλος να δείχνει εξασφαλισμένος μετά την ποινή του Παναθηναϊκού που διατηρεί τη διαφορά στο +6, ωστόσο οι άνθρωποι των «ερυθρολεύκων» περιμένουν στις τελευταίες αγωνιστικές όχι απλώς νίκες, αλλά και πειστικές εμφανίσεις, καθώς επίσης και πρόκριση επί της ΑΕΚ και κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ξεκούραση και… βλέπουμε

Ο Βίτορ Περέιρα αντιλήφθηκε την κόπωση, σωματική και ψυχολογική, των παικτών του και τους έδωσε διήμερο ρεπό με την επιστροφή στις προπονήσεις να προγραμματίζεται πλέον για τη Δευτέρα. Ο Πορτογάλος προπονητής είπε στους ποδοσφαιριστές του πως δεν έχει παράπονο από την προσπάθεια που κατέβαλαν απέναντι στη Ντνίπρο, αλλά τόνισε την ανάγκη να βελτιωθεί η ομάδα του και να βγάλει περισσότερη προσωπικότητα στο γήπεδο, ατομικά και ομαδικά.

Όσο για το πρόγραμμα, εφόσον την Τετάρτη αποφασιστεί να σταματήσει η απραξία, η σειρά των αμέσως προσεχών αγώνων του Ολυμπιακού θα είναι με Πανθρακικό στην Κομοτηνή (8/3), με ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (11/3) κι εν συνεχεία στο «Γ. Καραϊσκάκης» με Ξάνθη (15/3) και Αστέρα (18/3). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: