Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Σίρερ: «Μου θυμίζει τον εαυτό μου ο Κέιν»

Ως έναν ολοκληρωμένο επιθετικό που αν έχει και τη σωστή συμπεριφορά μπορεί να αφήσει εποχή στο αγγλικό ποδόσφαιρο, χαρακτήρισε τον Χάρι Κέιν ο Άλαν Σίρερ, ο οποίος τόνισε πως διακρίνει στον φορ της Τότεναμ, στοιχεία που και ο ίδιος είχε ως ποδοσφαιριστής! 
Ο πρώην αρχηγός της εθνικής ομάδας της Αγγλίας μίλησε με κολακευτικά λόγια για τη φετινή αποκάλυψη της Τότεναμ και δήλωσε ανυπόμονος να τον δει να αγωνίζεται στον τελικό του Λιγκ Καπ με την Τσέλσι την Κυριακή (1/3).
«Είναι ένας ολοκληρωμένος φορ και αν έχει την συμπεριφορά και την στάση που πρέπει μπορεί να γίνει ένας από τους κορυφαίους. Καταλαβαίνω γιατί πολλοί λένε ότι μοιάζει με εμένα. Τόσο για τα χαρακτηριστικά του όσο και για την συμπεριφορά του μέσα στο γήπεδο.
Τον παρακολούθησα στο ματς της Πρωτοχρονιάς με την Τσέλσι και εντυπωσιάστηκα με τον τρόπο που αγωνιζόταν. Του αρέσει να κινείται πίσω από την πλάτη των αμυντικών και τα πήγε εξαιρετικά απέναντι στον Τέρι και τον Κέιχιλ. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν μπορεί να κάνει τα ίδια και στον τελικό του Λιγκ Καπ» ήταν τα σχόλιο του Σίρερ για τον Κέιν.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: