Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Ρούσσος στο Metropolis: «Αρχές Απριλίου η λογιστική απεικόνιση της ΠΑΕ» (audio)

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Στάθης Ρούσσος, εκκαθαριστής της ΠΑΕ Αρης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις αρμοδιότητές του: «Εγώ ο είμαι ο καθ’ ύλην αρμόδιος στο λογιστικό κομμάτι. Πρέπει όμως να γίνει πρώτα αυτό και μετά να πιάσουν δουλειά οι δικηγόροι. Αυτό που πρέπει να κάνουμε δηλαδή, είναι να αποτυπώσουμε τον ισολογισμό της εκκαθάρισης που αποτυπώνει όλα τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ Άρης που είχε εκείνη ημερομηνία».

Για το πόσα χρωστάει η ΠΑΕ και πόσα της χρωστάνε: «Έχουμε μια πρώτη εικόνα, όμως θα πρέπει να κάνουμε πρώτα τον ισολογισμό του 2014 για να μεταφερθούν τα στοιχεία στην επόμενη διοίκηση. Έχει χαθεί η μπάλα με τα νούμερα. Αυτά θα αποτυπωθούν στον ισολογισμό της εκκαθάρισης. Πρέπει να δημοσιευτεί αυτός ο ισολογισμός και μετά θα αναλάβουν οι δικηγόροι.

Για το αν έχει όλα τα παραστατικά στα χέρια του: «Δεν πάμε με τυφλοσούρτη, έχουμε κάποια παραστατικά και βαδίζουμε σε αυτά. Έχουμε στοιχεία, σαν λογιστική απεικόνιση είναι πολλά. Οι περισσότερες διοικήσεις είχαν λογιστήρια. Τώρα ελέγχουμε τους ισολογισμούς που αποτυπώνουν την αλήθεια. Η λογιστική απεικόνιση θα τελειώσει τις πρώτες μέρες του Απριλίου».

Ακούστε όσα είπε στην εκμπομπή «Στη Σέντρα» ο Στάθης Ρούσσος:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: