Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Δεν τον αφήνει να φύγει ο Ιβάν!!

Ο Ζήσης Βρύζας παραμένει αμετάπειστος, δεν παίρνει πίσω την παραίτηση του, ενώ ο Ιβάν Σαββίδης θέλει πολύ να τον κρατήσει. Πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να μείνει κοντά στην ΠΑΕ.

Δεν τον αφήνει να φύγει ο Ιβάν
Τα είπαν Ζήσης Βρύζας και Ιβάν Σαββίδης. Ο υπό παραίτηση τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ είχε επικοινωνία με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, με τον οποίο έχει πολύ καλές σχέσεις και ο δεύτερος του έδειξε ότι δεν συμφωνεί με το να αποχωρήσει από την ομάδα και ότι θέλει πολύ να τον έχει δίπλα του.

Ο παλαίμαχος επιθετικός του «Δικεφάλου του Βορρά» δεν άλλαξε γνώμη, δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο να παραμείνει στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης. Πάντως, η κουβέντα που έγινε μεταξύ των δύο πλευρών φαίνεται πως ήταν σε καλό κλίμα. Ο Ζήσης Βρύζας ανέφερε τη γνώμη του για το που θεωρεί ότι δεν λειτουργεί καλά η ομάδα. Εξέφρασε την άποψη ότι δεν υπάρχει καλή συνεννόηση ανάμεσα στη διοίκηση και στο ποδοσφαιρικό τμήμα και πως πρέπει να γίνουν πιο ξεκάθαροι οι ρόλοι των ανθρώπων που δουλεύουν στον ΠΑΟΚ. Δεν είναι ένας ο λόγος της αποχώρησης του. Λίγο η κατάσταση που επικράτησε μετά τις τελευταίες αποτυχίες, λίγο ο παραπάνω λόγος, αλλά και το γεγονός ότι δεν είχε καλή χημεία με τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Εκτιμάται πάντως, ότι ο Ζήσης Βρύζας θα παραμείνει κοντά στην ομάδα και ότι θα τη βοηθάει με έμμεσο τρόπο. Αυτό το σενάριο συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, αλλά πρέπει να βρεθεί η φόρμουλα για να υλοποιηθεί αυτή η σκέψη. Ίσως γίνει κατά κάποιο τρόπο σύμβουλος της ΠΑΕ, αλλά φαίνεται πως δεν επιθυμεί να υπάρχει εξάρτηση ανάμεσα σε αυτόν και τον σύλλογο. Δηλαδή, να πληρώνεται από αυτήν. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: