Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Πογιέτ: «Καλύτερη η Γιουνάιτεντ απ' ότι πιστεύει ο κόσμος»

Πεπεισμένος ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι καλύτερη ομάδα από αυτό που πιστεύει η πλειοψηφία του κόσμου, κάτι που δείχνουν και τα αποτελέσματά της στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, εμφανίστηκε ο προπονητής της επερχόμενης αντιπάλου των «κόκκινων διαβόλων», Γκας Πογιέτ.
Πετυχημένη θα μπορέσει να θεωρηθεί η τρέχουσα σεζόν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε περίπτωση που καταφέρει να κερδίσει μία θέση στην πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ, σύμφωνα με τον Γκας Πογιέτ.
Η Σάντερλαντ αντιμετωπίζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 17:00 και ο Ουρουγουανός κόουτς φρόντισε να επισημάνει πως οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι περισσότερο επικίνδυνη από αυτό που νομίζει η κοινή γνώμη/
«Ξέρω ότι είναι ευκολότερο να δεις την αρνητική πλευρά και δεν λέω πως πραγματοποιεί τις εμφανίσεις που περιμένει ο προπονητής ή παίζει ακριβώς όπως θέλει ο Φαν Χάαλ, αλλά κοιτάξτε τα αποτελέσματα», ήταν τα πρώτα λόγια του Πογιέτ.
«Εάν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπει στην τετράδα με όλες αυτές τις αλλαγές που έχουν συμβεί μετά τον Φέργκιουσον, θα είναι ένα μεγάλο επίτευγμα. Κοιτάξτε την Άρσεναλ. Είναι ευχαριστημένοι όταν μπαίνουν στην τετράδα, επομένως γιατί η Γιουνάιτεντ να μην είναι, μετά από αυτά που έχουν συμβεί τα δύο τελευταία χρόνια. Πιστεύω πως θα είναι μία αξιοπρεπή σεζόν γι' αυτούς. Υπάρχει μεγάλη αρνητικότητα και είναι αλήθεια ότι ξόδεψαν χρήματα, αλλά τα πάνε καλύτερα απ' ότι μερικοί άνθρωποι νόμιζαν», υπογράμμισε.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: