Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Ο Κοντονής διευκόλυνε Ολυμπιακό και Περέιρα!!

Ο Αποδυτηριάκιας βλέπει από μία άλλη οπτική γωνία τη διακοπή του πρωταθλήματος. Λέμε, και ποιος δεν το λέει, ότι ήταν μια σκέτη απόφαση εντυπωσιασμού η διακοπή του πρωταθλήματος. Όπως λέω εγώ, και η διάλυση του πρωταθλήματος, η κατάργηση του πρωταθλήματος για ένα-δύο χρόνια είναι μία σκέτη τρακατρούκα αν δεν επαναρχίσει το έργο σε νέες βάσεις.
Το να σταματήσεις το πρωτάθλημα για μια δυο εβδομάδες και μετά να το ...επιστρέψεις να συνεχιστεί χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα, είναι μια παπαριά.
Τι ένανε ο Κοντονής με τη διακοπή; Διευκόλυνε το Ολυμπιακό και ειδικά τον Περέιρα! Τον παραπονιάρη προπονητή του Ολυμπιακού που κλαίγεται γιατί δεν βρίσκει χρόνο να δουλέψει με τους παίκτες του. Το μόνο που κάνει, όπως λέει ο ίδιος, λόγω του βεβαρημένου προγράμματος του Ολυμπιακού είναι η ...αποκατάσταση. Να ...ξεκουράζει τους παίκτες επειδή δίνουν δύο παιχνίδια την εβδομάδα. Πρωτάθλημα, κύπελλο, Ευρώπη.
Ευτυχώς, λοιπόν, που οι βάζελοι το έκαναν μπουρδέλο στη Λεωφόρο και η υπουργάρα σταμάτησε το πρωτάθλημα για να πάρουν ...ανάσες και να ...αποκατασταθούν οι παίκτες του Περέιρα.

ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Ολυμπιακό ο Βραζιλιάνος Σαντάνα, κάνει την αποκάλυψη ο apodytiriakias.gr
Ο Βραζιλιάνος σέντερ μπακ, Σαντάνα, ήρθε ως όνομα που μπορεί να κάνει τη διαφορά για τα μέτρα των ελληνικών ομάδων. Οπως, κατέφθασαν στο παρελθόν ο Μπερμούδες, ο Μέλμπεργκ, ο Κοντρέρας, ο Χένρικσεν, ο Γκαμάρα και μερικοί ακόμα. Καταδικασμένοι να πετύχουν και γι` αυτό η αποτυχία ορισμένων έκανε πολύ θόρυβο.
Ο Σαντάνα έχασε το παιχνίδι. Ολοι ασχολούνται μαζύ του από την πρώτη στιγμή. Αυτό δεν είναι καλό για έναν αμυντικό παρά μόνο σε δυο περιπτώσεις. Αν η ομάδα του πηγαίνει τρένο και κρατάει το μηδέν ή αν είναι στόπερ με τρελή ρέντα στο σκοράρισμα, όπως εκείνος ο ασχημομούρης Σέρβος της Τσέλσυ, Ιβάνοβιτς στο όνομα.
Ενας ηγέτης αμυντικός θέλει να βγάλει την κουβέντα από την περιοχή ευθύνης του και να τη βάλει σε άλλο σημείο του γηπέδου. Στη μεσαία γραμμή, στην επίθεση, στα εξτρέμ, στην εξέδρα. Μακριά από εμάς κι όπου αλλού. Ως γνωστό η κουβέντα κατά 90% ασχολείται με τα προβλήματα. Η φύση του ανθρώπου.
Αυτός ο φουκαριάρης με το που πάτησε το πόδι του στο ελληνικό χορτάρι φταίει τουλάχιστον για ένα γκολ σε κάθε ματς, άσε που δείχνει ιμιτασιόν Βραζιλιάνος. Σπάνια συναντάς Βραζιλιάνο που δεν κοντρολάρει και δεν μπορεί να πασάρει. Ο Σαντάνα έχει υποστεί πανωλεθρία.
Δεν έχει σημασία αν είναι πραγματικά καλός παίκτης ή όχι. Σημασία έχει ότι αυτή τη στιγμή όλα, ακόμα και το γεγονός ότι ήταν διαθέσιμος Γενάρη, και όλοι είναι εναντίον του. Ο αμυντικός που ξεκινά έτσι δεν μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι. Δεν μπορεί να απαντήσει. Είναι καταδικασμένος. Ο Σαντάνα είναι τελειωμένος από τον Ολυμπιακό.

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: